Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek szeretik gumi nélkül csinálni?
A közösülésre gondolok persze. A kérdés hogy ti nem undorodtok, hogy apajegyes lesz a farkatok?
Én hetero vagyok, és ugyan nem vonz az anális szex, meg ugyanakkor finnyás sem vagyok de popóba csak gumival csinálnám. Persze csak nőnek.
Egy rendes és alapos előkészület után nem valószínű hogy előfordul ilyesmi... De ha valahogy mégis sikerül, akkor már tökmindegy hogy van-e rajtad koton vagy sem...
Aki ismeri és megbízik a partnerében, annak megéri vállalni ennyi kockázatot a jobb kielégülés érdekében.
Persze, hogy szeretik, elvégre ez adja a legnagyobb élvezetet. És valóban, megfelelő előkészületekkel elkerülhető, hogy meglepetés érjen.
Az egyetlen elrettentő dolog inkább a HIV fertőzés veszélye, inkább ez tartja vissza a legtöbbeket a gumi nélküli szextől.
A 4-es válaszadó vagyok, de úgy érzem, az lenne a fair, ha azért azzal kiegészíteném, hogy nem élhet az ember egy burokban, rettegve attól, hogy mindenki betegséget hordoz, minden halálos rá nézve.
Nagyobb eséllyel üt el az autó, öl a cigi, a sok sz*r alkohol, minthogy elkapd ezeket itthon szerencsére. Érdemes okosan csinálni, megválogatni a partnered, de ha egész életedben csak aggódsz, rettegsz és félsz, azon kapod magad, hogy amikor ütött az órád, valójában nem is volt semmi életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!