Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű jópasik tényleg csak a hasonlóakat szeretik?
Szerintem ezt embere válogatja.
Mindenkinek más az ízlése, mindenkinél mást jelent a helyes, jóképű, jó testű pasi.
Én személy szerint nem tartom magam helyesnek (inkább átlagosnak), nem vagyok egy nagy divatb****i, nem szedetem a szemöldököm, nem ülők naponta 2 órát a tükör előtt, nem veszek minden héten új ruhát, nem járok konditerembe a kockahas kedvéért, egyszóval teljesen átlagos vagyok, mégis volt példa arra, hogy olyan pasik voltak belém szerelmesek, akikre a fentebb leírt tulajdonságok ráillenek.
Persze olyan is volt, hogy nekem tetszett egy tőlem jóval csúnyább és igénytelenebb pasi (gondoltam örülni fog, hogy szóbaállok vele), mégis elküldött, mert nem voltam az esete. :D
Sajnos, de sokan azt mondják, hogy ők igazából csak magukat szeretik. :D
Én is mindig abból indultam ki, hogy hány heteró jó pasinak van kissé rút barátnője, de melegeknél ezt nem veszem észre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!