Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azonos nemű embereknek melyik országban a legjobb élni?
Németország, Anglia, Franciaország.
Amúgy itthon se kell feltétlen bújkálnotok. Múltkor meglepő történetnek voltam szemtanúja egy budapesti mekiben. Két fiatal srác összebújva beszélgettek, fogták egymás kezét, még puszilgatták is egymást. 1-2 ember meglepődve megbámulta őket, de a legtöbben le sem szarták az egészet, atrocitás se érte őket. Igaz, nem vidék..
De Budapest talán még liberális valamennyire.
Kanada, Svédország, Izland, Hollandia, Belgium, Egyesült Királyság, Norvégia, Luxemburg. Talán ezek a leginkább meleg barát országok.
De én pl Magyarországon élek, kb 100% felvállalom és nem nagyon ér emiatt ilyen súlyos hátrány.
Jó, nem mondom, hogy nem szólt még senki, meg azt sem, hogy mindenki 110% elfogadó, de meg kell találni a saját kis társaságod.
Magyarországon is rengeteg elfogadó ember él és több ezres látható meleg közösség is van.
ma 23:19
Budapest nem liberális, csak közömbös. Láttak már ilyet eleget, meg ennél extrémebbet is nyílt utcán, úgyhogy fel sem veszik. De ez nem tolerancia és liberalizmus.
És így ez sokkal jobb is, mint hogy azért fogadjon el valaki valamit, mert toleránsnak vagy liberálisnak elfogadott lenni.
Magyarországtól nyugatabbra és a Skandináv országokban nagyon elfogadóak. Sőt. Nem is kell hogy elfogadják, teljesen normálisnak számít. Budapest kezd "elfogadó" lenni, én is ezt tapasztalom de az emberek többsége még nagyon idegenkedik és fél a melegektől.
Luxemburg miniszterelnöke nyíltan meleg, most nemrégiben újraválasztották és nem a szexuális orientációja miatt hanem a politikája miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!