Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, hogy kitáguljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kitáguljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék análisan is együtt lenni a páromma, de sajnos nagyon szűk vagyok. Próbáltam tágitani, de sajnos nem akar.... olyan szűk vagyok, hogy fáj neki amikor megprobálkoztunk vele. Sokat próváltam egyedül tágítani, ami egy jó idő után ki is tágul, de nagyon sok idő kell. Utána meg megint olyan, hogy egy tű nem férne bele.
2018. dec. 28. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Hogy próbáltad eddig?
2018. dec. 28. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
25%

Akkor vegyél egy anal dugót.

Ez élvezetes s napközben és szex közben is.

Ezt helyezd fel a szeretkezés előtt néhány órával.

A vaginális behatolásig benn is hagyhatod. S íggy még nagyobb lesz az öröm.

S amikor oda kerül a sor. Akkor a dugó helyet cserél a párod péniszével.

2018. dec. 28. 21:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Első! Újjal! Mikor kitágul, akkor 3 is elfér és élvezem, de tágulás előtt nagyon szűk. Szorító izmokkal kellene kezdeni valamit....
2018. dec. 29. 00:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 vaginális behatolás? Kategória please...
2018. dec. 29. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!