Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan, hogy megcsalás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy megcsalás, mint fétis?

Figyelt kérdés
Tehát pl neked az jön be hogy olyanokkal szexelsz akinek partnere van, esetleg megcsalod a saját párod és ez izgat fel? Tudom, hogy van a cuckold, de ez kicsit más téma, mert ott nyíltan történik, itt meg pont az a lényeg, hogy titokban van.

2018. dec. 25. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, hogy létezik-e, mint kategória, de engem iszonyatosan felizgat megdugni más párját, főleg azelőtt, hogy tudom utána találkozni fognak :)
2018. dec. 25. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Jó eséllyel létezik, bár engem ez inkább lelohaszt. Mondjuk elértem azt a szintet hogy leszarom, de régebben sorra utasítottam el emiatt partnereket...
2018. dec. 25. 21:33
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom hogy van egy ilyen fetis, de nem csak téged izgat.

Lehet sokan lehurrognak emiatt, de egyszer megcsaltam a párom.

Miközben a pasival voltam hívott telefonon a parom. A telefonálás közben sem hagytuk abba a dolgot , és láttam hogy a pasit nagyon beindítja.

2018. dec. 25. 23:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát egyébként szerintem is gyakrabb mint gondolják az emberek. Mármint alapból a megcsalás is meg az is hogy ez úgy izgatja az embereket. Azt is meg tudom érteni ha ettől valaki "belevalóbbnak" érzi magát hogy más párját elcsábítja meg azt is ha valaki pont azt a titkolózást kedveli a párja előtt.
2018. dec. 26. 03:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat a dolog, de túl lelkiismeretes vagyok hozzá, hogy csináljam.
2018. dec. 27. 07:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van ilyen. Szerintem aki arra izgul, hogy a saját párját megcsalja, az elég gáz, és akkor minek van vele?

Ha meg nincs párod és olyannal csinálod akinek van az csak szimplán gonosz dolog. Tudom, hogy naponta ezrek csinálják így oda-vissza, ide jutottunk 😔

2018. dec. 27. 07:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen van,izgat olyannal lenni akinek van párja.
2018. dec. 29. 00:07
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
igen, van akinek arra áll fel hogy megaláz másokat a félrekúrással.
2018. dec. 29. 00:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt egyáltalán nem a megalázásról van szó, baromság... Legalábbis a magam nevében beszélek. Nehéz ezt elmagyarázni. Ismerem, hogy milyen a szerelem és tudok különbséget tenni érzelmes vagy mentes szex között. Még a hűséget is nagy erénynek tartom és csakis olyan emberrel tudok kapcsolatot kialakítani, akivel ez működik. De tegyük hozzá, hogy mindenkinek mást jelent a megcsalás fogalma. Számomra ezerszer fontosabb, hogy valakivel kitartsunk egymás mellett, őszinték legyünk és számíthassunk a másikra a bajban is. Hogy kiálljunk érte, megőrizzük a titkait, megvédjük, támogassuk, stb. Tisztelet, bizalom. Ezek mellett eltörpül a szememben, hogy rajtam kívül egy másik embernek is csapja a szelet és, hogy az a flört milyen határokig megy el. Emberek vagyunk, kíváncsi természetek, hibából hibába esünk. Természetesen sokkal nagyobb érzelmi biztonságban érzem magam, amikor nincsenek ilyen kilengések, de az ember nem válogathatja meg, hogy a teste mire hogy reagál. És nekem ezekre a gondolatokra beindul a fantáziám. Van benne valami mocskos, ad egy adrenalin löketet. Elég unalmas lenne az élet, ha csak a jó dolgoknak élnénk ugyebár.
2018. dec. 29. 04:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam már ilyesmiről, és igen, van, bármilyen durva is legyen. Mondjuk amennyi fajta fétis van, csoda lenne, ha ilyesmi nem létezne.
2019. jan. 4. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!