Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennétek, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, hogyan hoznátok a tudomásukra?

Figyelt kérdés
Van egy házaspár akikkel kölcsönös a szimpátia,néha beszélgetünk is,és úgy érzem hogy benne lennének hogy kipróbáljuk a hármasozást,de nem mernek rákérdezni.Hogyan adhatnám a tudtukra hogy én is szívesen benne lennék?

2017. jún. 4. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess el velük a szexről, hmn?
2017. jún. 4. 21:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Éppen ez a nehéz benne,hogy ők úgy érzem nem mernek rátérni a témára,én meg attól tartok hogy ha rákérdeznék elijeszteném őket.
2017. jún. 4. 21:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szépen, finoman is lehet, nem kell egyből az asztalra csapni, hogy "SZEX?"
2017. jún. 4. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mond hogy milyen szépek együtt, flörtölj velük és utána kacsints! Érteni fogják a célzást
2017. jún. 5. 00:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Inverz hármas ez lehetséges?

Álltalában a párok keresnek harmadikat.

Amúgy te pasi vagy?

Mert az a ritkább,hogy pasit keresnek.

Ha nő vagy akkor talán...de.

Probálj velük intimebb kapcsolatba kerülni,itt közös programokra gondolok,turázas,nyaralás.

Persze benne van a pkliban,hogy valamelyik megunja a tarsaságod.

Ee ha mégsem,es nyitottak akkor a tábortüz mellett 3-5 sör után mehet sex téma,amibe bele lehet vezetni a 3as sex et is,persze nem úgy,hogy na akkor honap,hanem vélemény szinten.(ott minden kiderül)

Ha ők nyitottak akkor is kell a további "puhitás" de nem lehetetlen. Persze aki nyitott az nem biztos,hogy akarja is...

Illetve a beszélgetös szimpáti szexhez kevés.

Akkor további közös progik,ott/nálad alvás,ha megvan a bizalom is akkor lehet előhozakodni,hogy ha ők is úgy gondolják,hogy kiprobálnák akkor te szivesen beszálnál.

2017. júl. 30. 10:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen,pasi vagyok.
2017. júl. 30. 16:06
 7/13 anonim ***** válasza:

A hármasozásba mi férne bele? Csak ti ketten dugnátok az asszonyt, vagy egymással is csinálnátok?

Tudom, a hármas gondolata még inkább csak a Tiéd, a házaspárról csak feltételezed. Ahogy előttem már írták, a közös program akár éjszakába nyúlóan, sokat segíthet a hármas összehozásában. Rengeteg, finoman a szex felé irányított beszélgetés a közös programok alatt hasznos tud lenni céljaid elérésében. Ez nem megy egyik napról a másikra. Rengeteg időt és energiát kell belefektetned.

Én drukkolok Neked, hogy sikerüljön.

2017. aug. 6. 08:21
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Honnan a jó büdös fszomba gondolnád hogy benne lennének ha még a szex témát sem tudok felhozni előttük ?
2017. aug. 20. 22:40
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Ne igazán tedd, mert ezzel elijeszted őket. Ne hozzd fel ezt a témát, mert a férj számára nagyon sértő a nőnek meg lekezelő.
2017. aug. 20. 22:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Semmi se volt? Azota se?
2017. szept. 23. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!