Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, hogyan hoznátok a tudomásukra?
Inverz hármas ez lehetséges?
Álltalában a párok keresnek harmadikat.
Amúgy te pasi vagy?
Mert az a ritkább,hogy pasit keresnek.
Ha nő vagy akkor talán...de.
Probálj velük intimebb kapcsolatba kerülni,itt közös programokra gondolok,turázas,nyaralás.
Persze benne van a pkliban,hogy valamelyik megunja a tarsaságod.
Ee ha mégsem,es nyitottak akkor a tábortüz mellett 3-5 sör után mehet sex téma,amibe bele lehet vezetni a 3as sex et is,persze nem úgy,hogy na akkor honap,hanem vélemény szinten.(ott minden kiderül)
Ha ők nyitottak akkor is kell a további "puhitás" de nem lehetetlen. Persze aki nyitott az nem biztos,hogy akarja is...
Illetve a beszélgetös szimpáti szexhez kevés.
Akkor további közös progik,ott/nálad alvás,ha megvan a bizalom is akkor lehet előhozakodni,hogy ha ők is úgy gondolják,hogy kiprobálnák akkor te szivesen beszálnál.
A hármasozásba mi férne bele? Csak ti ketten dugnátok az asszonyt, vagy egymással is csinálnátok?
Tudom, a hármas gondolata még inkább csak a Tiéd, a házaspárról csak feltételezed. Ahogy előttem már írták, a közös program akár éjszakába nyúlóan, sokat segíthet a hármas összehozásában. Rengeteg, finoman a szex felé irányított beszélgetés a közös programok alatt hasznos tud lenni céljaid elérésében. Ez nem megy egyik napról a másikra. Rengeteg időt és energiát kell belefektetned.
Én drukkolok Neked, hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!