Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexhaverság meddig működhet? Egyáltalán működik valakinek?
Figyelt kérdés
Nekem 3 tali a max aztán újra vágynak mindig a passzív srácok. Ti hogy látjátok?2018. dec. 20. 09:47
3/10 anonim válasza:
Működött, míg volt egy értelmes haverom.Elköltözött, azóta nem tudok kialakítani, mert senkiben nincs még csak szándék sem.Volt egy srác, akivel öt évig voltunk haverok, de persze, nem csak a szexről szólt, voltak közös programok is.
Aktív vagyok,de nem hinném, hogy csak a passzívok vágynak mindig másra.Ismerek aktívat,aki szinte hetente cserélget,pedig volt nagyon helyes és értelmes srác,aki hosszabb távra is tervezett,de nem becsülte őt sem.
4/10 anonim válasza:
Mukodott, csak kapcsolat lett belole xd 17/f
5/10 anonim válasza:
van, de mindketten bi-k vagyunk és haverság mellett szex is van a kezdetek óta
6/10 anonim válasza:
Nekem mukodik, van h naponta szopom a haverom
7/10 anonim válasza:
Ha lenne egy izmos, huszonéves srác Budapesten, aki érzéki és türelmes velem, akkor tuti működne. Én megbecsülném, hogy van. Ha valami okom mégis lenne rá, hogy hagyjuk abba, mindenképp közölném, szerintem úgy a korrekt. Szó nélkül nem lépnék le.
8/10 anonim válasza:
Azt nem tudom meddig működhet, az enyém úgy 1 éve tart. Mindketten csak orálozni akarunk egymással. Viszonylag ritkán találkozunk, mikor már nagyon kívánjuk egymás farkát. Valószínűleg ezért működik jól. Megbeszélünk egy talit, ahol aztán hamar a lényegre térünk. Többszörös kölcsönös orál után abban maradunk, hogy még találkozunk.
9/10 anonim válasza:
Ha sikerülne egy közelben (Cegléd) találni valakit biztosan hosszútávon is tudna működni. 24/uni
10/10 Lacás1976 válasza:
Sokáig volt egy szexhaverom bi srác volt. viszonylag ritkán tudtunk találkozni pár havonta. Hivott mentem hozzá jól megdugtam teleélveztem a száját és ment mindenki a dolgára. 4-5 évig találkozhattunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!