Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes? Mit tegyek? (Hosszú lesz, bocsánat)
Sziasztok! Nekem egy elég összetett "problémám " van. Ott kezdődik az egész hogy meleg vagyok, csak nem merem felvállalni.. Középiskolában nagyon - nagyon szerelmes voltam egy fiú osztálytársamba.. Aki mindenkinek elmondta, hogy hogy érzek iránta.. Ez egy hatalmas törés volt számomra.. Azóta eltelt 3 év és semmit se tudok róla.. Csak nagyon néha hallok felőle.. Majd elkezdtem dolgozni, majdnem 2 évig dolgoztam vendéglátásban. Szerettem a munkám.. Közbe egy buta ötlet miatt vettem fel a Banktól egy személyi hitelt, majd rá 3 hónapra megszűnt a munka viszonyom... Így elmaradásaim keletkeztek. És jelen helyzetben úgy állok hogy egy olyan munkát végzek amit rühellek.. Nincs magánéletem.. Mert zárkózott lettem, semmi önbizalmam.. És a nyakamon a hitel.. És a legszomorúbb az egészben, hogy közbe kiderült hogy Bipoláris vagyok.. Tudom azt, hogy szinte mindent megoldaná, ha lenne mellettem valaki.. Egy társ.. Sajnos azt a fiút még mindig szeretem, valahol mélyen magamban. És lehet hogy voltak jelek meg stb.. De ennyi idő után már szinte hogy felesleges ezen rágódni.. Mit tegyek hogy jobb legyen?
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!