Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki homoszexuális az nem tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki homoszexuális az nem tud szexelni ellenkező nemű emberrel?

Figyelt kérdés
Aki tud szexelni férfi létére nővel az már nem meleg? Vagy honnan nevezünk valakit homoszexuálisnak, mert pl. én szexelek ellenkező neműekkel, de olyat hogy szerelem nem tudok érezni. Még mielőtt nem volt fogalmam a homoszexualitásról addig a saját nememhez vonzódtam, kamasz koromban.
2018. nov. 28. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Tudni tud. Csak nem akar.

Aki tud nővel szexelni az meg lehet bi és meleg is.

Ami a végét illeti nem tudom mire akarsz kilyukadni.

2018. nov. 28. 17:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom, hogy mi vagyok. Mert ha kedvelek egy lányt akkor szeretek vele szexelni, meg valamennyire szeretem is ha járok valakivel. De ha spontán beleszeretek egy fiúba akkor azt érzem, hogy ez a szerelem, nem az amit a volt barátnőim iránt éreztem. Lányoknál csak a punci ami vonz valamennyire, fiúknál meg erősebb a vonzalom pl. ha egy helyes pasi meztelen. De nem tudom, hogy ez csak gondolati szinten tetszik nekem mert fiúval nem voltam még, de gondolom meleg nem lehetek. Mert akkor nem tudnék nővel szexelni, csak azt nem értem, hogy akkor nőbe miért nem tudok szerelmes lenni?
2018. nov. 28. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Leírtak alapján biszexuális, homoromantikusnak mondanálak. De lehet, csak simán jobban vonzanak téged a fiúk és kész.
2018. nov. 28. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

3.-as elmondta a lényeget.

Azt tanácsolom hogy próbáld ki milyen egy férfival lenni. Aztán írj hogy milyen volt.

2018. nov. 28. 18:21
 5/9 he84 ***** válasza:
94%
Nyilvánvalóan biszexuális vagy. Ha mindkét nemmel lehet valami, az mindig bi. Amit meg az 1-es válaszoló mondott, az nem igaz, hogy a melegek tudnak nőkkel szexelni, csak nem akarnak. Nem akarattól függ ez, ahogy egy leszbikus nő sem tud szexelni egy férfival. Ha tudnának ellenkező neművel is, akkor azt is tennék, ám akkor már biszexuálisak.
2018. nov. 28. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Fizikailag tud, az más kérdés hogy mivel nem vonzódik hozzá hogyan fogja megélni..
2018. nov. 28. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Fizikailag főleg fiatalon, ha nagyon akarja tud. Főleg ha közben fiúkra gondol, viszont ami a legmeghatározóbb az a szerelem és a vonzódás intenzitása.

Ha nehezen tudsz felizgulni mikor vele vagy, viszont ha egy pasi van melletted pár mp alatt áll a cerka akkor bizony meleg vagy, akár elfogadod a tényeket akár nem.. :)

2018. nov. 29. 09:43
 8/9 he84 ***** válasza:
100%
Az igaz, hogy fizikailag tud, de azon kívül nem tud. Ha nem vonzódik az illető iránt legalább fizikailag, vagy ha alig ismeri, vagy ha mindkettő, akkor nem.
2018. nov. 29. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

Nálam az a gond a nőkkel hogy mindig a legjobb kellene de főleg az ami nem lehet az enyém!

Ha elmegyek pl bulizni és csajozni mindig kinézem a legszebb a lányt és csak szemkontaktusban tartom egészen addig még a csaj észreveszi és a végén már teljesen zavarban lesz, ekkor megyek oda megszólítani. Ha összejön a dolog álltalában meghívom egy italra vagy inkább kihívom egy csendesebb helyre (bár ezek a lányok többet várnak el tőlled, ezért nem lehet csak úgy ramozdulni). Teljesitenem kell hozni a formámat egész este hogy végig jófej maradjak és szórakoztató hogy összejöjjön egy következő randi...

Ha viszont dugni akarok egy csajjal, (jelenesetben hogy nincs ex barátnőm es semmi barátság extrákkal) ott máshogy kell kezdeményezzek, nekem ez sokkal nehezebben megy! Nincs annyi bőr a pofámon, hogy odamennyek bokolgassak meghivjam italea és azt kérdezzem egy idegen csajtól, hogy héjj akarsz dugni!? Persze bebirom burkolni itt is hogy akarsz kocsikazni stb, egyértelmű de ez nem az én formám.

Nincs benne nagy kihívás, egy igazi nőért pedig megkell harcolni, hogy lássa hogy nincs nálad jobb! 😉

De így most passzív biszex lettemre könnyebben fekszem le tiszta lelkiismerettel fiúkkal, mert nyíltan megmondom a partneremnek hogy mit akarok és hogy akarom, ha adódik még egy személy az is beszállhat, így szexuálisan ugyjön ki hogy rendszeresen kivagyok elégítve!

A kérdésedre pedig az a válasz, hogy ha biszex is vagy továbbra is tudsz nőkkel szexelni sőt vonzalmat is érezhetsz irántuk.

2018. nov. 30. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!