Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk szerintetek ezt megbocsátja nekem vagy elszúrtam és semmi esélyem?
Figyelt kérdés
A fiút onnan ismerem, hogy a szüleink összejöttek, és ideköltözött hozzánk az apjával. Amikor először megláttam furcsa érzéseim lettek. Mert olyan szépnek láttam, és ez bosszantott, azt gondoltam, hogy irigy vagyok rá. Előbb jöttem haza a melóból, és megláttam, hogy a szobájában csókolózik valami fiúval. Nagyon dühös lettem, amikor a fiú elment lejártam mindennek, és nekiugrottam, meg számon kértem hogy ki az a fiú. Csak amikor alattam volt, felállt a farkam, nem bántottam de gáz volt amit csináltam. Bocsánatot kértem tőle utólag, és akkor elmondta, eleinte azt gondolta, hogy rendes vagyok, meg aranyos de szerinte nem szeretem azért mert meleg. Olyan rossz volt hallani, hogy ezt gondolja.Próbáltam megmagyarázni, de nem hallgatott meg, mert én utálom azt hiszi. Nem tudom mit csináljak mert amúgy nekem bejön, de ha elmondanám azt gondolná, hogy szívatom. Néha olyan furán néz rám, hogy azt gondolom neki is bejövök.2018. nov. 26. 20:16
1/3 anonim válasza:
Hú, volt egy majdnem megegyező kérdés. (Nem mondom, hogy kamuzol, hanem, hogy más is van ilyen helyzetben.)
Próbáld őszintén elmondani az érzéseidet, hogy összezavarodtál és amiatt volt az egész. Emberek vagyunk és hibázunk, ezt mindenkinek el kell fogadnia.
(Azt viszont, hogy köztetek összejöhet valami azt nem tudnám megmondani. Az, hogy valakivel csókolózott engem biztosan inkább eltántorítana a hozzá való közeledésben. Az pedig, hogy furán nézett téged nem sokat mond: lehet, hogy felmérni próbált, elvégre egy új családtagja vagy és kereste benned a kapcsolódási pontokat. De az is lehet, hogy tényleg bejössz neki.)
2/3 anonim válasza:
Pontosan így történt az a kérdés is
3/3 anonim válasza:
Még nem volt egy válasz sem, amikor akartam írni, hogy pontosan ilyen eset már szerepelt itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!