Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Symicia fogamzásgátlót kezdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Symicia fogamzásgátlót kezdtem el szedni. Szerintetek elszúrtam valamit? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
5 napja kezdtem el szedni a tabit. Nem menstruáltam rendesen, részben ezért is írták fel. Mivel nem menstruáció alatt kezdtem el szedni, hanem egy véletlenszerű napon, lehet valami gubanc? És így vajon végett leszek az első levél után? Előre is köszönöm a segítséget.
2011. febr. 28. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet gubanc és nem vagy védett az első levél után. A második után leszel.
2011. febr. 28. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:

És történt vmi kivizsgálás, hogy miért is nem menstruálsz normálisan?

Mert ha nem, akkor bizony lehet gubanc. Rendszertelen menzesznek mindig az okát kell megkeresni, aztán kezelni. A fogamzásgátló amúgy sem oldja meg, csak elfedi a problémát. Lehet, hogy mikor abbahagyod, még szarabb lesz, mint volt.

2011. febr. 28. 21:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, volt. Túl sok bennem a férfi hormon és attól nem tud beállni...azt mondták, hogy a fogamzásgátló megoldja.
2011. febr. 28. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah értem:) A következő levélnél már biztosan védett leszel így is.
2011. febr. 28. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A "fogamzásgátló megoldja" = elfedi évekre a problémát, aztán ha abbahagyod, mert gyereket akarsz, majd szaladgálhatsz orvostól-orvosig :(
2011. márc. 1. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!