Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor ezt nagyon elszúrta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ezt nagyon elszúrtam? Fenn voltam chatroulette-n, és.

Figyelt kérdés

Teljesen kanos voltam, bevolt kapcsolva a kamera fullra

meg minden, kilehetett venni az arcomat/testemet teljesen.

Levetkőztem neki, és hát megtörtént az eset. A legrosszabb, hogy valójában nem is láttam őt, csak képeket küldött.

Nagyon be vagyok parázva, mert lehet hogy felvette, és felkerülök mindenhova!

Akkor pápá munkahely, pápá erkölcs, pápá kapcsolatok...

Mit tehetnék igazából? Tényleg akárhol viszontláthatom magam?? Nagyon gáz ez az egész.

2015. dec. 14. 00:40
1 2
 1/14 Umaku ***** válasza:
Mar nem tehetsz semmit. Max raveheted hogy kapcsolja be a kamerejat es tegyen olyan dolgokat amiket te vedd fel es fenyegesd meg.
2015. dec. 14. 00:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Mármint, hogy kiverted egy ismeretlennek kamerába, aki valószínűleg szintén pasi?
2015. dec. 14. 00:42
 3/14 A kérdező kommentje:

Az már nem fog megtörténni.

:(

2015. dec. 14. 00:43
 4/14 A kérdező kommentje:
2-es, sajnos igen. Lehetséges...
2015. dec. 14. 00:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Munkahelynek ehhez semmi köze, azt nem érinti. Ha normális főnököd van, nem fogja firtatni, mit csinálsz, szabad idődben.

Szerintem férfi lehetett az illető, ha be sem kapcsolta a kameráját.

Legközelebb vigyázz, ne lássák az arcod.

Tegyél rá nagy ívben, ne foglalkozz vele. Attól csak rosszabbul érzed magad.

2015. dec. 14. 00:45
 6/14 Umaku ***** válasza:
Akkor imatkozz. Szerintem max a haverjainak mutogatja. De szerintem ha csak kepeket kuld.... Akk ink te se kapcsold be azt a nyomorek kamerat.
2015. dec. 14. 00:46
 7/14 A kérdező kommentje:

A családomnak erről biztosan nem beszélek.

De a tudat, hogy ők is rám találhatnak, meg igazából a főnököm is... áááá.

Ezzel igenis foglalkoznak munkahelyen, és én hülye voltam.

2015. dec. 14. 00:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez megtortent egy baratommal is. Csak ott egy okos programmal manipulalta az egeszet a csavo. Nem is lehetett kiszurni, hogy az egesz amit latott a baratom az elore felvett dolgok, ugyesen lejatszva. Na mind1, az a lenyeg, hogy e-mail cimedet ne tudja amivel a facebookodat megtudja nezni. Remenykedj, hogy nem fog zsarolni. De ha megis, semmifelekepp ne fizes neki, hanem deactival a facebookod vagy azt amit. Ameddig lenyugszanak a kedelyek.
2015. dec. 14. 01:15
 9/14 anonim ***** válasza:
:O
2015. dec. 14. 01:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Megvan rá az esély, de szerintem kevesebb, mint ahogy hiszed. Legközelebb óvatosabb leszel..
2015. dec. 14. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!