Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ezt nagyon elszúrtam? Fenn voltam chatroulette-n, és.
Teljesen kanos voltam, bevolt kapcsolva a kamera fullra
meg minden, kilehetett venni az arcomat/testemet teljesen.
Levetkőztem neki, és hát megtörtént az eset. A legrosszabb, hogy valójában nem is láttam őt, csak képeket küldött.
Nagyon be vagyok parázva, mert lehet hogy felvette, és felkerülök mindenhova!
Akkor pápá munkahely, pápá erkölcs, pápá kapcsolatok...
Mit tehetnék igazából? Tényleg akárhol viszontláthatom magam?? Nagyon gáz ez az egész.
Ugyan mekkora szenzáció az interneten, hogy egy kanos pasi aki kiveri chatruoletten? Ennyiből úgysem tud beazonosítani, aztán meg ha valami bizarr indíttatásból feltöltené valahova, 0% az esély, hogy az ismerőseid megtalálják.
Ha csaj lennél, akkor tényleg rizikósabb lenne a dolog, de random farokverő pasikból van vagy milliárdnyi az interneten, szóval ne izgulj.
Már várom mikor kerül ki napiszarra.
Miért nem gondolkodsz mielőtt cselekszel???
- a napiszar még mindig létezik? Fuj....
- a napiszaron maszturbáló pasikat posztolgatnak manapság? Fuj....
Abban a valószerűtlen esetben, ha a hányadék napiszar a változatosság kedvéért nem meztelen csajokat, hanem maszturbáló pasikat kezdene kirakosgatni, úgysem merné felvállalni egyik kollégád/rokonod sem, hogy látott nsz.on mert annak az oldalnak a látogatása ugyanolyan társadalmi öngyilkossággal ér fel, mint amit te tettél.
hát esélyes, hogy felteszi, de szerintem manapság napi 10000 hasonló megy fel internetre, hacsak nem magyarnak csináltad, szerintem kicsi az esélye.
Ha már csinálod, legalább az arcod ne látszódjon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!