Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet, hogy a barátom nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a barátom nőnek érzi magát vagy nem tudja elfogadni a homoszexualitását?

Figyelt kérdés
Mostanában zavar az, hogy nőnek beöltözik, meg szex közben olyanokat mondd, hogy d??jam meg mint egy r??ancot,és elkezdte sminkelni magát. Sírva mondta el, hogy arra gondol szex közben, hogy nő lesz,puncija lesz és úgy szexelünk egymással. Nem tudja elfogadni, hogy meleg vagy transznemű? Női ruhákat nem szokott felvenni csak szex közben néha. Hogy fogadjam el egy fiúba szerettem bele, vagy együtt megtudjuk oldani ezt?
2018. nov. 24. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem crossdresser nem meleg vagy max bi. Ha nem tudod mi az a crossdresser nez utana
2018. nov. 24. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit kevés az infó.

Hány évesek vagytok?

Fiúk vagytok mindketten, vagy te lány vagy?

2018. nov. 24. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Valóban kicsit több infó kéne, hogy más helyzetekben hogyan viselkedik, de első olvasásra nekem az jött le, hogy tényleg nem tud valamit elfogadni magával kapcsolatban, és ezért érezheti magát rosszul.

Zavarja talán, hogy meleg? Talán, de kicsit szerintem furcsa magyarázat lenne. Azt sokkal inkább el tudom képzelni, hogy a biológiai nemével nincs kibékülve, de ezt pontosan neked kéne tisztáznod vele, hiszen te jársz vele.

Tudom, hogy nem szeretnél csalódni, szakítani, de légy tekintettel a barátodra és az ő érzéseire is, hiszen megosztotta veled azt, hogy mire gondol szex közben, így ne szegezd neki a kérdést csak úgy, hanem beszéljétek meg a dolgot nyugodt körülmények között! Sok sikert! :)

2018. nov. 25. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!