Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Véletlenül belekeveredtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül belekeveredtem meleg szexbe, és néha rosszul vagyok tőle, néha nem. Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Van egy jó barátom, aki orvosnak tanul, és homoszexuális. Volt egy egészségügyi problémám, ami a végbelemnél okozott problémát. Kellemetlen ez a vizsgálat, ezért a barátom azt mondta, hogy ő normálisan megnézni, és megállapítja, hogy kiújult vagy nem. Megnyugtatott, hogy vele nem fog fájni. Vele tényleg jobb volt, nemcsak bevágta az ujjait, lassan csinálta. Csak az a baj, hogy nem tudom mi történt velem, elkezdtem élvezni, amit csinált. Kértem, hogy ne hagyja abba, csókolóztam vele, elmentem úgy hogy a farkamhoz sem ért. Ő is zavarban volt, mondta hogy nem ezt tervezte. Nem akart visszaélni a helyzettel.Mást nem csináltunk. Amikor elment rám jött egy szégyenérzet, de máskor meg azt érzem, hogy jó lenne vele szexelni. Szerintetek vevő lenne rá? Vagy csak úgy belekeveredtünk ebbe véletlenül?
2018. nov. 21. 20:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De ez olyan mert annyira élveztem mint egy nő. Beszélni akarok vele erről, de előtte is szégyellem magam, mit gondolhat róla.
2018. nov. 22. 16:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Megtudtál vmi újat a szexualitásodról! Ne szégyeld. Beszéld meg vele, hogy nagyon meglepett, hogy ennyire élvezted. S a helyzet ia furcsa volt. Igazán nem akartad, hogy bármelyikőtünknek kínos legyen a jövőben.

Azt pedig már neked kell endönteni akarsz e folytatást. Ha igen, rajta múlik ő is akarja e veled. (De gondolom ha folytatta, s csókolóztatok, akkor nem lenne ellenére.)

2018. nov. 22. 16:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Eddig nem gondolkoztam rajta, hogy szexelnék fiúval. Mondjuk azt el kell ismernem, hogy a barátom nagyon helyes, meg olyan ápolt, igényes lehet emiatt történt. Azon is gondolkoztam, hogy lehet neki nem jövök be, csak azért volt a csók, meg ujjazás mert ő a fiúkat szereti. Nem tudok kiigazodni magamon.
2018. nov. 22. 17:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13. Természetes, hogy nem tudsz kiigazoddni magadon. Hiszen eddig meg sem fordult a fejedben. De mégis történt azért vmi, amit vhogy fel kell dolgoznod. Amiben senki nem tud segíteni, csak te tudod magadban rendezni. De ha megfordul a fejedben a folytatás, akkor beszéld meg vele. Ha megbeszélitek a történteket, akkor ki tudod deríteni, hogy ő mit gondolna veled kapcsolatban. (Gondolom őt is eléggé meglepte, hiszen úgy tudta te nem vonzódsz férfiakhoz.)
2018. nov. 22. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
.
2018. nov. 23. 10:05
 16/18 anonim ***** válasza:
8%
Nem vagyok meleg de ezért nem merek férfi urológushoz menni. Szerintem a többségük nem hetero és visszaél a helyzetével.
2018. nov. 23. 18:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Beszéltél vele? Mi lett a vége a történetednek?
2018. nov. 25. 22:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen beszéltünk azt mondta, hogy tetszem neki, és örült, hogy ennyire élveztem amit csinált, bár nem szándékosan csinálta. Történt kettőnk között más is azóta, de még mindig kettős érzéseim vannak, ha elmegyek szégyellem.Egyébként meg jó.
2018. nov. 26. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!