Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én most meleg vagyok?
Figyelt kérdés
A saját nememmel van kapcsolatom, a szexet annyira nem élvezem(ez inkabb lelki), ezert nem is nagyon csináljuk. Neha eszembe jut, hogy milyen lenne a sajat nememmel, elképzelem es néha fantáziálok rola, hogy flortolok, szexelek,stb. A párom azt mondta, hogy szerinte csak átmeneti, mert tobbszor vannak átmeneti fellangoladaim. Viszont amióta ezt érzem kb csak erre tudok gondolni. Lehet tenyleg most kicsit átmenetileg perverzebb vagyok es azert :D De lehet élőben meg nem jonne be. Emiatt nem fogok szakítani, de baromi durva bűntudatom van. Nem tudom mit kezdjek az erzeseimmel. En csak tudni akarom mi ez az érzés, miert van, mitol mulik el es mit csináljak vele. Tok szarnak erzem magam. A szakits es probald ki massal kommenteket kerlek le se írjátok, mert felesleges. Amióta ezek az érzéseim vannak mar a párom is kevesbe vonzó szamomra.:(( Felek, hogy no az érdeklődésem es tenyleg nem lesz a vegen mar vonzó.
2018. nov. 21. 19:24
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat javítok:
*nem a sajat nememmel vam kapcsolatom :D Így már értelmes. Bocsánat, hogy ilyen ossze-vissza lett. Telorol irtam.
Az meg kimaradt, hogy mostanaban nézem őket, flörtölni akarok, hogy kideritsem bejönnek-e.
2018. nov. 21. 19:28
2/8 anonim válasza:
Lehet hogy csak atmeneti de az is lehet hogy most realizalod a dolgokat azert mert most egy lannyal vagy es erdekel a sajat nemeddel valo kapcsolat nem biztos hogy meleg vagy lehet csak siman biszex vagy. Szerintem ameddig ilyen kettos erzeseid vannak mond el a parodnak hogy mi van es hogy lehet hogy egy kis szunetet kene tartanotok es akkor te is megtapasztalhatod hogy akkor mitnis akarsz. Remelhetoleg megerti mert en is inkabb szuneteltetnem a kapcsolatomat ha a parom egyre jobban elvesziti az erdeklodeset irantam.
2018. nov. 21. 20:27
3/8 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek egy meleg bárba egyedul ismerkedni azt, hogy csináljam? Nem akarok szexelni veluk es nem akarom a kapcsolatomat sem titkolni, sem a bizonytalansagomat. Kb elkuldenenek igy sztem a pi.csaba.
2018. nov. 21. 22:09
4/8 anonim válasza:
Ne menj oda, maradj hetero..
Hetero vagy csak a propaganda mossa az agyad. Maradj normális az a jó hidd el.
2018. nov. 27. 05:09
5/8 A kérdező kommentje:
Elfogadom ezt a véleményt is. Viszont szerinted mit kezdjek most azzal, ha a jelenlegi párommal nem tudok szexelni es valami tok mas dolog jar szexuálisan a fejemben (ami nem o) sehogy sem megy mar vele a szex, mig o barmit megtenné ertem es nagyon szeretem őt én is. Kb olyan vagyok most, mint egy aszexuális. Nem akarok maszturbálni olyan gondolatokra.... Ezert inkabb mar nem ia masztizok es nem is szexelek. Tehat elfojtom a szexualitasomat es szerintem ez nagyon rossz. Erre valakinek van ötlete?
2018. nov. 27. 20:34
6/8 anonim válasza:
Sok oka lehet. Lehet Nem érzed férfinak magad mellette vagy csak nem vagy szerelmes vagy... Itt senki sem tud releváns választ adni :/ Egy jó pszichológus biztosan sokat tud segíteni. Keress egyet!
2018. nov. 27. 20:44
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő válaszokat.:))
Egyébként én sem akarom, hogy ez legyen, valószínűleg tényleg egy pszichológussal fogok erről beszélni.
Így utólag szívesen leírom már, hogy amúgy nő vagyok és szándékosan úgy fogalmaztam, hogy a nememet ne mondjam el,de mégis érthető legyen a kérdés.
Az eredmény az volt, hogy a leszbikusok a kérdés után kioktattak, itt meg nem kaptam ítélő bírálatot. Ebben a kategóriában nem tudom miért segítőkészebbek, mint ott. 😃
2018. nov. 28. 00:43
8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként koszi, elmondtam tényleg a páromnak. A szünet szóba sem jöhet, de az belefér neki, hogy ismerkedjek, bulizzak, beszélgessek ilyen lányokkal, hátha az segít (bár nem ismerek pesten ilyen helyet). Összességében megértő volt és tudunk erről beszélni, ami már jó.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!