Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el ezt a barátomnak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, hogy teljesen meleg vagyok, mert régen szexeltem lányokkal. Szerelmes csak fiúkba tudok lenni. Van egy barátom két éve. Szeretem, meg tudom, hogy egy nő nem tudná pótolni. Nem is kapcsolatra vágyok nővel, csak rám jött az érzés, hogy lefeküdnék nővel. A barátom nem tudom, mit szólna ehhez azt sem tudom, hogy mondjam el neki egyáltalán. Mert ha elmondom azt gondolja, hogy nekem ő nem elég. Szakítani nem akarok vele.2018. nov. 20. 20:31
11/11 anonim válasza:
Én a beöltözős dologtól ezerszer jobban kiakadnék mint ha csak közölné a fiúm hogy igazából bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!