Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy ki akarom nyalni a fenekét? 21f
Figyelt kérdés
Elvileg csodás érzés a kényeztetett félnek. Még sosem csináltam, mert ez az első meleg kapcsolatom, de izgat a gondolat. Ez nagyon perverz?
Itt olvastam olyat, hogy valakivel ezért szakítottak. Elmondjam egyáltalán neki vagy inkább ne?
(Én 21F, barátom 19, 3 hónapos kapcsolat)
2017. jan. 23. 23:00
3/21 anonim válasza:
"Te Gyula! Ki akarom nyalni a feneked!"
4/21 anonim válasza:
Ha ő a passzív fél szerintem biztos élvezni fogja.
5/21 A kérdező kommentje:
#4 kösz a biztatást, ő szokott passzív lenni.
Bevallom nem túl jól fogalmaztam. A lényeg, hogy izgulok a dolog miatt és nem tudom, hogy egyáltalán merjem-e.
Nem túl perverz a dolog?
2017. jan. 23. 23:43
6/21 anonim válasza:
Szerintem meg fürdés után ess csak neki!
7/21 anonim válasza:
Passzívként a fenéklyuk a legerősebb erogén zóna. Én is az vagyok, és nagyon szeretem, ha a barátom kinyalja. Szerintem nyugodtan vesd fel a dolgot, tetszeni fog neki! ;)
8/21 anonim válasza:
Nem is értem, hogy merül fel egyáltalán, hogy ebből kérdést csinálj. :) Ezt nem kérdezni kell, mert ez szinte magától értetődő dolog. Mondd meg neki bátran, mivel ez neki semmivel nem jár. Ha kinyalod, az neki csak kellemes lehet, ha pedig nem az, akkor is megtehet annyit hogy hagyja neked. Ha meg akarnád dugni, az már kényesebb téma lenne, de a nyalás neki nem jelent semmi áldozatot, szóval nyald ki nyugodtan.
9/21 anonim válasza:
Szerintem mikor kezdtek belemelegedni az akcióba, kérdezd meg, higy megengedi e. Ha igen, akkor örülj, és alaposan nyald ki, ha nem.akkor így jártál.
10/21 anonim válasza:
egyszerűen kezd el nyalni, és hidd el élvezni fogja!
engem piszokul fel bír izgatni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!