Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak már nem tetszem. Mit tegyek? 18/f
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Barátom mondta, hogy szeretne velem őszintén beszélgetni, így elmondta, hogy már nem tetszem neki annyira. De nem szeretném ha ez ok lenne a szakításunkra.. Meg tudom még menteni?
2016. júl. 3. 00:15
1/5 anonim válasza:
Én soha nem voltam híve az ilyeneknek, de szerintem csak lehetőséget adott neked, hogy "arcot ments", és te szakíts.
Nem, nem tudod.
2/5 anonim válasza:
Változtál valamiben külsőre? Híztál, fogytál, másképp öltözöl? Ezt nem ártana tudni hozzá. Elmondta, mi az, ami nem tetszik neki annyira már?
Persze az is lehet, hogy más tetszik neki, ekkor nem sokat tudsz tenni.
3/5 anonim válasza:
Hát kérdés mióta vagytok együtt. Meg sajna nagyon fiatal vagy. Még biztos, hogy ott van a kíváncsiság, hogy milyen mással. Na és neki is. :(
4/5 anonim válasza:
Hogyhogy nem tetszel már neki? Híztál? Ezen kívül más okot nem tudok elképzelni, nekem aki egyszer megtetszik az akárhogy megcsúnyulhat akkor is úgy fog tetszeni mint a legjobb formájában. 21f
5/5 anonim válasza:
pontosan mi az ami nem tetszik neki? külső? belső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!