Eddig 15 kilót fogytam, de a barátomnak egyre kevésbé tetszem így. Hogyan tovább?
Nem éreztem magyam jól 25 kiló felesleggel, elhatároztam, hogy lefogyok. Sikerem is van benne, de sajnos azt látom, hogy egyre kevésbé tetszem így neki. Nem bunkó egyáltalán, és tudom, hogy szeret... Megértem őt, ha egyszer a husis lányok tetszenek neki, így szeretett belém, én meg lefogyok.. Viszont én nem éreztem jól magam így a bőrömben.
Kedves fogyózók, nektek mi érne többet?
A barátod nem téged szeret igazán, hanem a formádba szeretett bele.
Ez olyasmi, mint amikor az évek műlásával változik a nő, és a párja elkezdi az orrát húzogatni, hogy ő abba a huszonévesbe szeretett bele, a mostani meg nem tetszik neki.
Miben nyilvánul meg az, hogy egyre kevésbé tetszel neki?
Mondta? Utalt rá? Csinált valamit?
Sajnos, mi nők hajlamosak vagyunk oda is problémát gyártani, ahol nincs, simán lehet, hogy a saját félelmedet (= husisan szeretett belém, akkor ha lefogyok, nem fogok neki tetszeni) vetíted ki rá, és közben meg szó nincs ilyenről.
Szerintem beszélj vele erről, meg fog nyugtatni.
Nem rossz ötlet megkérdezni őt, nem is értem, miért minket kérdezel.
Érdekes kérdés, én nyilbván nem maradnék kövér, ha magamnak nem tetszem úgy, mégiscsak saját magam vagyok az életem középpontja s ugye az egészségem se mindegy. Sőt, mivel sokáig akarok élni a párommal, egészségben, már közöltem vele, hogy egy ponton neki is edzenie kell valamennyit. azt mondta, jó. De vele úgyis szerencsés vagyok, egy szava nem volt, mikor kövér voltam, de sokkal jobban tetszem neki most. Magamnak még nem, szálkásítani és izmosodni kell egy csomót. Tetszeni fogok neki, amiatt nem aggódom, de amúgysem tudnék mit csinálni. nem mindenem vág az ízlésébe, pl. ő a kis melleket szereti, de ez tizenévek alatt derült ki valahogy nehezen, mivel átkozottul jól titkolja, ha rólam van szó :D
Szóval azért elképzelhető, hogy valakinek akkor is bejön a másik, ha nem vág tökéletesen egybe az ő ideáljával...
Számít a külső, de azért van, ami sokkal többet, a legtöbbünknek nincs baj, amíg a másik nem változik nagyon sokat rossz irányba...
Viszont ha valaki azt várja el, hogy duci legyél és inkább érezd magad rosszul, mintsem az ő esztétikai elvei ne teljesüljenek, az már gond. Nyilván nem azt akarom mondani, hogy a párod ilyen! Csak hogy elég nagy baj lenne, ha így gondolkodna. Normális ember azt akarja, hogy a párja jól érezze magát és egészséges súlyú legyen (ez azért jelent némi mozgásteret, de 25 kiló felesleg már nem fér bele).
Őszintén megkérdeztem, és elmondta a dolgot kedvesen.
Szóval nem én találtam ki, sajna tényleg jobban tetszettem neki kövéren sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!