Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam az exemmel, és kezdi felszínre hozni a meleg
oldalamat mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ő volt az első kapcsolatom, évekig titokban tudtuk tartani, nagy szerelem volt. De kiderült nagy balhé volt otthon miatta,volt még pár szexkapcsolatom fiúkkal. Meg lányokkal is most van egy barátnőm. Új munkahelyem lett és az első barátom lett a főnököm. Ez felkavarta az érzéseimet, és volt egy céges buli ahol berúgtam. Ő vitt haza autóval, megcsókoltam a kocsiban azt hagyta, de amikor fogdostam leállított, hogy nagyon részeg vagyok, meg együtt élek egy nővel . Mondta, hogy menjek be a házba. Szóval eléggé nyomultam rá, de mikor kérdeztem tőle, hogy nem érez semmit arra nem válaszolt. Nincs most senkije. Nem érezteti velem amit csináltam de amikor bevittem neki az irodába valamit, akkor hagyta hogy hozzáérjek a kezéhez, meg amikor kettesben vagyunk, és flörtölök vele, az tetszik neki. Szerintetek van esélyem valamire?
2018. nov. 16. 15:42
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha te tudod magadról hogy meleg vagy, ne szédítsd a nőket.
Kérdezz rá hogy szeretné-e hogy köztetek legyen valami.
2018. nov. 16. 15:55
2/7 anonim válasza:
Szóval van egy barátnőd aki megbízik benned és abban a tudatban van, hogy szereted őt. De te épp most tervezel félrelépni az exeddel, aki láthatóan még érez valamit irántad, de neked vannak annyira fontosak a társadalmi elvárások meg az, hogy a családod mit szólna a kapcsolatodhoz egy azonos neművel, hogy meg lehessen neked mondani, hogy kit szeress meg kivel élj együtt.
Nagyon őszintén szeretheted a barátnődet, ha te magad nyomulsz másokra mellette...Az exed meg elkezd reménykedni, hogy újra lesz köztetek valami, de valószínűleg pár kufirc után ismét eldobnád, mivel neked kényelmesebb felvenni a hetero álarcot mint vállalni önmagad. Gratulálok, így kell két embert hülyíteni egyszerre... 👍👋
2018. nov. 16. 16:34
3/7 A kérdező kommentje:
Évekig jártam vele,őszintén szerettem.A mi kapcsolatunk nemcsak a szexre épült, jobban szerettük egymást mint sok heteró pár. De mivel még fiatal voltam hatással volt rám a szüleim véleménye, akik tönkretették a kapcsolatomat. Nem gondoltam magamat melegnek, és szerettem a barátnőmet. Úgy gondoltam, hogy jó a kapcsolatunk. De mikor megláttam az exemet feljött minden, mert ha akkor nem történik meg az a sok szörnyűség, akkor lehet, hogy még most is együtt lennénk. Mindennap találkozunk, és nem a mi hibánkból lett vége a kapcsolatunknak. Szakítanék a barátnőmmel, ha érezném, hogy ő is szeretné újból.
2018. nov. 16. 16:57
4/7 anonim válasza:
Alapba kapsz most majd elég oltogatást. A story rosszul jön ki, de mindenki aki ítélkezni fog gondolja át. Lehet a barátnőjét nem is szereti eléggé ha ez a srác így hatott rá és a szívnek nem lehet parancsolni. A kérdés hogy ilyenkor az ember a szívére hallgat vagy másra. Szerencsére nem volt ilyen gondom, de sajnálom a lányt és téged is. Szerencsétlen helyzet
2018. nov. 16. 19:40
5/7 anonim válasza:
Ebben semmi rossz nincs. Ezt a véletlen alakította így a helyedben megpróbálnám megbeszélni a fiúval a kapcsolatotokat. Ha meg őt szereted úgyis szakítasz a csajjal, már dolgozol, felnőtt vagy. Majd írd meg mi történt.
2018. nov. 16. 21:16
6/7 A kérdező kommentje:
Ma egy munkával kapcsolatos ürüggyel felhívtam, és felmentem a lakására, hogy megbeszéljem vele ami régen történt, meg amit érzek. A barátnőm sem volt otthon, hazautazott a szüleihez. Egész nap együtt voltunk, lelkiztünk meg lefeküdtem vele. Határidőt kaptam, ameddig le kell zárnom a kapcsolatomat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!