Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg kérdés) lehet találkoztam életem szerelmével az egyik héven, ha látod és tetszem neked írnál?
Figyelt kérdés
Ha látja a kérdést ő is tudja, kiről beszélek:
Melyik héven utaztunk, mikor szálltunk fel mindketten, hol szálltunk fel, hogy néztem ki, és ő hogy nézett ki. Ha írsz megfogok őrülni, h nem akkor se lesz semmi gáz mert még nem ismerlek h "annyira" nehéz legyen kiheverni:)
2014. dec. 22. 05:53
1/9 anonim válasza:
Igen cica. amint megláttalak tudtam hogy téged nekem teremtett a sors, és nem hittem volna hogy te is fennvagy gyakorin....
5/9 anonim válasza:
ez de aranyos :) ird le h h te hogy nezel ki es h o hogy nez ki lehet h ettol batrabb lesz :) egy probat meger :D
7/9 anonim válasza:
tudod hányan vannak így héven meg mindenhol? SOKAN
8/9 anonim válasza:
Én a londoni metróban láttam meg...:,-S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!