Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beégnék, ha bepróbálkoznék építkezéseken dolgozó (cigány) srácoknál?
Egyszerűen megveszek a fiatal építőmunkás cigány srácokért, egy munkásszálló közelében laktam, és ott is voltak rengetegen. Nekem valamiért úgy jön le, hogy ők kicsit egyszerűbben és lazábban látják a világot, és nem hinném, hogy utálnák a melegeket, vagy előítéletesek lennének, szóval max közölnék, hogy bocs de ez nem jön be nekik. Vagy tévedek?
Egyébként valami furcsa szimpátiát is érzek feléjük, nem tudom megmagyarázni ezt az érzést, de látom, hogy legtöbbjük elég csóri, én szívesen meghívnám őket akár csak kajálni, iszogatni, bár nem tudom miről dumálhatnánk.
25F
A kérdésedből ítélve naiv vagy velük kapcsolatban, legtöbbször amúgy a "csóróságuk" nem azért van nem keresnek eleget hanem az életstílusuk más, nem fognak ételt elfogadni... :) másnapos kaját se esznek nemhogy ételadományt... legalábbis így látatlanba azok akik neked bejönnek.
Ha egyedül van egy cigány srác akkor próbálkozz, bár ha az alfánál próbálkozol akkor többen vannak se vészes de inkább csak ha egyedül. Én már voltam pár cigány sráccal, sőt csináltam hasonlót is mint te, én a ( nem röhög xD ) munkaügyi központban szólítottam le egy srácot amíg akivel volt bement irodába, aztán wc ott szopás meg messenger felvétel aztán utána lebeszéltük a szexet. Lazábbak, mondhatni erkölcstelenebbek, de ha a csoportjukban fennáll a lehetősége a magalázottságnak agresszívak lesznek, erre kell figyelned, pénzt meg kaját meg semmit se kell adnod, ha nincs alárendelt fétised nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!