Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon beégnék, ha bepróbálkoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beégnék, ha bepróbálkoznék építkezéseken dolgozó (cigány) srácoknál?

Figyelt kérdés

Egyszerűen megveszek a fiatal építőmunkás cigány srácokért, egy munkásszálló közelében laktam, és ott is voltak rengetegen. Nekem valamiért úgy jön le, hogy ők kicsit egyszerűbben és lazábban látják a világot, és nem hinném, hogy utálnák a melegeket, vagy előítéletesek lennének, szóval max közölnék, hogy bocs de ez nem jön be nekik. Vagy tévedek?

Egyébként valami furcsa szimpátiát is érzek feléjük, nem tudom megmagyarázni ezt az érzést, de látom, hogy legtöbbjük elég csóri, én szívesen meghívnám őket akár csak kajálni, iszogatni, bár nem tudom miről dumálhatnánk.

25F

2018. nov. 10. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem megvernének :/
2018. nov. 10. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
maximum leégnél nem pedig be.. de ezáltal legalább hozzájuk barnulnál XD
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"egyszerűbben és lazábban látják a világot, és nem hinném, hogy utálnák a melegeket"

Akkor menj oda vmelyikhez, aztán majd rájössz :DDD Pont azért, mert egyszerűbbek, nem fogják liberálisan kezelni a meleg témát.

4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lenne esélyed. Ha társaságban vannak, nem kezdenek el melegeskedni, mert félnek, hogy a társaság többi tagja kinézné őket. Talán akkor környékezd meg valamelyiket, ha egyedül van.
2018. nov. 10. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem betonkeverőben akarsz elhunyni, ne próbálkozz!
2018. nov. 10. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
napi 15 ropiért dolgoznak,úgyhogy annyira nem csórik.
2018. nov. 10. 22:57
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Több szempontból is nagyon rossz ötlet. Ne próbálkozz be.
2018. nov. 10. 23:26
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Egyesevel kornyekezd meg oket, ugy nagyobb az eselye hogy az egyik homokos
2018. nov. 11. 00:33
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Ha átmegy előtted az egyik, akkor fütyülj utána és dicsérd meg a fenekét. :'D

Ha van esélyed nála, akkor jól elsülhet, ha nem akkor mondhatod, hogy csak parodizálod, mikor ők egy lányt inzultálnak. (Szerintem vicces lenne, akármi is sül ki belőle, de lehet csak nekem ilyen groteszk a humorom...)

2018. nov. 11. 09:42
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Csak óvatosan, építkezésen mindig van beton, nehogy alatta találd magad.

Ha mellényúlsz akkor nagyon rosszul járhatsz. A tradíciókat tartó cigányoknál a homoszexualitás nagyobb bűn/szégyen mint az átlagos magyar családban.

Szerintem inkább társkeresőn próbálj találni az ízlésednek megfelelőt. Ott nem nyúlhatsz félre...

2018. nov. 11. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!