Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha valaki a cipőtöket bámulná (utcán, buszon)? Cipőfétisről van szó.
Figyelt kérdés
Durván cipőfétises vagyok, egyszerűen nem tudom megállni, hogy egy jó cipőt ne bámuljak meg egy srác lábán. Csak néha tartok tőle, hogy miközben gyönyörködöm, feltűnik a srácnak, és kellemetlen lesz a helyzet.2018. nov. 9. 20:21
2/9 anonim válasza:
Szerintem mindenki azt hiszi, hogy csak elmerengtél valamin (meredten bámulsz lefelé)
3/9 anonim válasza:
Szerintem észresem venném.
Ha mégis ,akkor sem érdekelne.
4/9 anonim válasza:
Nemtudom mennyire fontos vagy hasznos de kutatasok bizonyitjak hogy ha valaki bamul teged es ranezel a cipojere az esetek nagyreszeben a bamulo fel elfordul.💁♀️
5/9 anonim válasza:
Utolso vagyok~ a kerdesre valaszolva engem egy kicsit zavarna de en is nagyon imadom a jol kinezo cipoket bamulni egyszeruen imadom oket de nem fetis szeruen(16/l)
6/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha a cipőmet nézik. Igazából nem a fétis lenne az első gondolatom, hanem az, hogy lóg a cipőfűzőm vagy valami más gikszer van vele :D
7/9 anonim válasza:
Elég mindennapos és elfogadott jelenség, hogy megnézik a fiúk egymás cipőjét. Látom, nem vagyok vak. De a legtöbbjüknek nem szexuális izgalom ez, csak olyan alapkíváncsiság, érdeklődés, ő is olyat akarna, stb... Neked az a szerencséd, hogy cipőfétised van, mert aki felsőbb ruhadarabokban érdekelt, az kénytelen úgymond magát a fiút bámulni... amit viszont... hogy mondjam, még be is verhetik a képedet érte. A cipő viszont nem ez a kategória, mert azt úgy értelmezik, hogy csak a cipőjére irigykedsz, nem szokták tovább gondolni a dolgot.
Kérdésre is válaszolva: engem pl. nem zavarna.
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként bennem is bennem van a puszta kíváncsiság, meg az "én is olyat akarok" érzés, amellett, hogy izgat is cipő. :D
2018. nov. 10. 13:25
9/9 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt, szeretem én is a jó cipőket, írhatsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!