Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretnétek ha lenne egy komornykotok aki szolgálna titeket? Tisztítaná a cipőtöket, segítene csizmát húzni, kocsival fuvarozna, vinné a táskátokat és figyelné minden óhajotokat?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 06:03
1/11 anonim válasza:
Sok nô kellemetlenül érezné magát. A nő nem viseli el állandó jelleggel ezt - vagy is nem mind - a ferfiak inkabb el viselik:D
2/11 anonim válasza:
Szabadság alatt egész nap fekszik, a nő a lakásban tevékenykedik, takarít stb, megcsinál mindent amit tud, a férj meg van hogy kiszolgáltatja magát :D. A nő hosszú tavon ilyet nem tudna elviselni. Mind két nemnek kell olyan elfoglaltság amitől azt érzi hogy nô vagy férfi.
3/11 anonim válasza:
Bár fiú vagyok ,de nekem jól jönne egy ilyen kis csicska :3
4/11 anonim válasza:
Elviselnem
Felteve ha ezt nem 7/24 ben akarna
5/11 anonim válasza:
Igen persze. De azért fel öltözni had öltözzek már fel egyedül. Nem vagyok nyomorék hogy egy cipőt / csizmát ne bírjak fel húzni saját magam
6/11 anonim válasza:
Igen jó lenne, de nem ezekre a feladatokra, hanem azokra amiket utálok.
Pl:
- bevásárlás (utálok vásárolni)
- hivatali ügyek intézése ( megőrjít az a lajhártempó)
- mosógép kitakarítás/ lefolyók kitakarítása
- hentes után a hús kiporciózása a fagyasztóba
Ha ezeket, megcsinálná és csak ezeket örülnék. A táskát én is elbírom és már egész kicsi korom óta, fel tudok egyedül is öltözni.
7/11 anonim válasza:
Igen. Ugy hivjak ferj.
Ahogy en is minden kivansagat teljesitem. Ha este 11kor neki muffinra korog a hasa akkor 40 perc es eheti is. :)
8/11 anonim válasza:
Költözz külföldre és keress egy dominát!
10/11 anonim válasza:
Nem..
Kinyírnám első este :D
Nem bírom ha rám telepedne ennyire valaki..
Bocsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!