Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jó pasi láttán az az érzésem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pasi láttán az az érzésem, hogy "nem kaphatom meg soha, és nem nézhetek ki így soha". Ti is éreztek így sokszor?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok elégedett a külsőmmel, el is híztam sajnos az elmúlt 1-2 évben, így aztán ha egy jó pasit látok, nem elég, hogy az gyötör, hogy esélyem sincs nála, de még az is, hogy nem nézhetek ki olyan jól, mint ő. Ez kettősség eléggé meleg specifikus dolog, hiszen egy heteró dagi nő nyilván nem tudja magát összemérni egy izmos jó pasival.
2018. nov. 6. 22:17
 1/8 Buran ***** válasza:
95%

Igen, ez bennem is gyakran felmerül, bár engem gyakrabban gyötör a "nem nézhetek ki olyan jól, mint ő", mint a "nem kaphatom meg"

24/F

2018. nov. 6. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Velem is így volt aztán elkezdtem edzeni, és szép lassan indokolatlanná vált a kisebbségi érzés.
2018. nov. 6. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
hülyeség hogy egy normális dagadt nő ne. tudja magát összemérni egy helyes izmos férfival. ugyanúgy hasonlítgatjuk magunkat a pasikhoz mint - ezek szerint - a homérok is. bár én szerencsére nem gyakran érzem így magam mert csinos vagyok meg cép.
2018. nov. 6. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam így érezni de általában az ilyen srácoknál ahogy elkezdenek beszélni számomra elmúlik a varázs. Meg én is igyekszem tenni a testemért, eljárok edzeni, szerintem ez neked is önbizalmat adna.
2018. nov. 7. 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sportos vagyok,de a kigyúrtakhoz,akik igazán izmosak nem lenne önbizalmam.

És igen,inkább jobban zavar az,hogy én nem nézhetek ki így soha,mert az a szint már igen is pénz kérdése.

De próbálom erősíteni magamban,hogy az is jobb,ha csak átlagosan vagyok izmos,mintha egyáltalán nem sportolnék semmit:D

2018. nov. 7. 03:10
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
én meg ugy vagyok vele,hogy igen szép egy izmos test és mindenki olyat akar,de volt,hogy megismertem embereket és nem voltak tökéletesek,helyes arca volt ,de volt egy kis pocija és nagyon jol éreztem magam velük,nagyon jo emberek és jo társaság és viccesek szal egy idö utan még a pocijával egyutt is tetszett ) nem azt mondom h zsirdiszno volt,hanem egy helyes izmos fiu,aki kicsit pocit eresztett,nem kockas hasa volt..és igen sexy volt egy idö utan
2018. nov. 7. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A "nem kaphatom meg" részt átérzem a "nem nézhetek ki így" rész meg az esetek többségében edzés kérdése. Ezzel nekem annyira nincs gondom. Van egy kis pocakom és szeretem. Dolgoztam rajt annyit mint más a kockás hasán XD :P
2018. nov. 7. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jön be az izmos alkat, azt szeretem, ha van egy kis hús. Szóval nincs bennem ilyen, maximum ha idősebb vagyok annál, aki tetszik, de ezzel meg nem tudok mit tenni.
2018. nov. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!