Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért tetszenek a meleg pasik, mert nem kaphatom meg őket? 19/N
Figyelt kérdés
Mindig addig tetszik egy pasi amíg meg nem kapom. Még nem volt kapcsolatom, mert akárhányszor észreveszem, hogy tetszem a srácnak azonnal lankad az érdeklődésem iránta. És eddig azok tetszettek akikről úgy gondoltam, hogy tuti nem kaphatom meg őket, aztán mindig bebizonyult az ellenkezője. Úgy egy éve vettem észre, hogy nagyon izgatónak találom a melegeket, sokkal inkább, mint a hetro pasikat.2013. jan. 8. 14:56
2/14 A kérdező kommentje:
Légyszi ne írjatok privit. És egy üzenetre válaszolva: nem vagyok szűz.
2013. jan. 8. 15:07
4/14 anonim válasza:
Nem feltétlen azért tetszenek a meleg srácok. Sok meleg ismerősöm van. A srácok a következőt ne vegyék magukra...vagyis ne mindenki:
A melegek sokkal igényesebbek. Az én meleg ismerőseim mindig odafigyelnek a külsőre...jól be legyen lőve a hajuk, parfüm stb. Sokkal csajosabban viselkednek ezért jobban kijövünk velük. Én épp ilyenekért kedveltem egy meleg osztálytársamat. Nem kellett attól tartani, hogy akar valamit és vége egy barátságnak. Barátom se volt rá féltékeny stb
5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válasz 4-es és kérem, hogy a hülye bunkók ne írjanak.
2013. jan. 8. 15:38
6/14 anonim válasza:
Azért mert jobban öltöznek, és többet abnak a külsôjükre.
Ha szereted a megközelithetetlen pasikat nyugottan próbálkozz nálam nem lesz könnyü dolgod.
7/14 anonim válasza:
Szerintem akkor is igy redvás ku rva vagy
8/14 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy ezt mire alapozod?
2013. jan. 8. 21:41
9/14 anonim válasza:
"Azért tetszenek a meleg pasik, mert nem kaphatom meg őket?"
Nem. Azért mert egy hülye p.csa vagy!
10/14 serial killer válasza:
engem egyáltalán nem érdekelsz ;) Mikor jársz fehérváron? :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!