Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben különbözik egy homoszexuális férfi egy hetero nőtől vágyait tekintve?
Jó kérdés...
A homoszexuális férfi nem akarja nőnek érezni magát a férfi mellett. Vagy mégis?
"Ugyanazt tartják vonzónak egy férfiban viselkedést, attitűdöt, érzékenységet, férfiasságot tekintve?"
Hát erre könnyű válaszolni: lányok szerintetek szexik a melegek, szeretnétek, hogy a pasitok is úgy viselkedjen mint egy meleg és úgy öltözködjön? Ha igen, akkor a kérdésben van valami
6#.
A kérdésed akkor lenne mérvadó ha minden meleg ugyan úgy öltözne. Pedig nem ugyanúgy öltöznek. Szóval nincs olyan hogy "ahogyan a melegek öltöznek". Ilyen kategória nem létezik.
Hova sorolnád pl azokat a heteró férfiakat aki szeretnek női ruhát hordani?
"Ugyanazt tartják vonzónak egy férfiban viselkedést, attitűdöt, érzékenységet, férfiasságot tekintve?"
Szerintem ez egyéni. Van akinek a férfias férfiak jönnek be, van akinek a nőies vonások, viselkedés a vonzóbb.
Szerintem szigorúan a vágyaikat tekintve semmi különbség nincsen a homoszexuális férfiak és heteroszexuális nők közt, hiszen mindketten ugyan arra vágynak: egy olyan férfire akiben megtalálják azt az apró dolgot ami számukra mindennél vonzóbb. Hogy aztán ez micsoda az szerintem mindenkinek más.
Egyrészt ez nagyon egyéni, másrészt meg nagyon megfoglhatatlan.
A nök között is van, akinek a vékony jön be, van, akinek a kövér, van akinek egyik sem. Valaki az érzékenyre bukik, van aki meg ennek az ellentétjére.
Én pl. elég feminin meleg srác vagyok (jó, nem sminkelem magam, meg ilyenek, de na...), mégis azt tapasztalom, hogy sok lánynak tetszem. Ami elég érdekes.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!