Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor valaki szexel egy férfival elveszti a szűzeségét akkor lesz igazán Meleg Homoszexuális?
Figyelt kérdés
Tehát ha valaki tudja és érzi hogy meleg de csak gondolatban tettekben még nem csinált semmi homoszexuálisat nem csókolt meg férfit és nem is szexelt még férfivel ,de amikor valaki le fekszik egy férfival elkezd csókolózni orálozni majd análozni és aztán el is élvezz ,el veszti a szűzességét akkor lesz igazán meleg?
Te bennetek nem volt az a érzés a első szex után hogy úristen tényleg
b. zi vagyok lefeküdtem egy férfival?
2018. márc. 13. 11:16
1/8 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ennyire részeg tizenegykor?
2/8 anonim válasza:
Igen. Aki még nem szexelt nővel az addig csak látens hetero lesz.
3/8 kovpet válasza:
Mikor leszel tolvaj? Amikor lopsz vagy amikor lebuksz? :)
A válasz nem, nem a tettek döntik el, hogy mi vagy, hanem a vágyak.
4/8 anonim válasza:
Ha még életedben nem szexeltél nővel, csak gondolsz rá, akkor meleg vagy. Csak akkor leszel hetero, ha már nem vagy szűz. Teljesen logikus.
5/8 Meleg Patrik László válasza:
Nem az a fontos,hogy valaki hová sorolja magát.Mindegy kivel vagy,az a lényeg,hogy boldogan élj.A nem a kor mellékes.
6/8 anonim válasza:
Miért, addig hideg homoszexuális volt? Nem tudom hogy jött ez a kérdés, de ha valaki pasival fekszik le nem fog kiakadni hogy " úristen tényleg
b. zi vagyok lefeküdtem egy férfival"
7/8 anonim válasza:
Én az első alkalom után fogadtam el a másságomat. Elötte meg akartam halni emiatt.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!