Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak hány %-a lehet meleg vagy biszexuális?
A melegek aránya 7% korul lehet szerintem, tehat kb 15 emberbol egy.
A biszexualitas meg... Nagyon keplekeny dolog.
Pl a sokkal toleransabb Nagy-Britanniaban a fiatalok 54%-a nem gondolja magat teljesen heteronak.
Nyilván, ennek a nagy reszet csak minimalisan erdekli az azonos nem, de azert megis sok dolgot elmond ez, azt hiszem. Bar ez ugye ferfiakat es noket is szamol.
Szerintem azok aranya, akik erzelmileg es szexualisan is vonzodnak az azonos nemuekhez 12-13% lehet. En kb ide saccolnam, tehat mondjuk atlag 8 ferfibol egy.
2-5% közötti lehet. Sok értelme nincs ujjszopósan becsülgetni, meg lehet nézni a modern statisztikai felméréseket a világ többi részéről, de akár csak Európából. Szinte mindenhol 5% alatt van az eredmény, néhány esetben jött csak ki nagyobb arány. Kétlem, hogy a dánok vagy a németek letagatták volna tömegesen és ezért a valósnál sokkal alacsonyabbak lennének az eredmények. Szerintem azért vannak néhol sokkal magasabb számok, mert ott azt nézték, hogy volt-e az embereknek valaha homoszexuális élményük. Attól pedig, hogy valaki egyszer 14 évesen kiverte egy barátjával még nem lesz meleg, de még biszex se feltétlen.
Azert, de.
Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy Nyugaton mindenki elfogado es hogy ott minden sokkal-sokkal jobb.
Ez nem igaz.
Daniaban, Nemetorszagban is letezik diszkrimacio, nem-elfogadas esatobbi.
Jo-jo, mas kerdes, hogy Nemetorszagban mondjuk az emberek 65, Daniaban meg kb 80 szazaleka tamogatja mondjuk a melegjogokat es meg tobben elfogadoak, de a diszkriminacio ugyanugy el.
Ugyanugy Nyugaton is volt kiborulas az LMBTQ-szereplokon a filmekben mondjuk, vagy ugyanugy volt Parizsban pl szazezres tuntetes a meleghazassag ellen.
Csak mondjuk a tobbseg nem igy reagalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!