Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A magyar férfiak hány %-a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak hány %-a lehet meleg vagy biszexuális?

Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 19:56
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Hallottam mrá olyan stasztikát, hogy 10-ből 1 ember, de tényleg igaz lehet ez? vagy ennél kevesebb? esetleg több?
2018. nov. 2. 19:57
 2/19 anonim ***** válasza:
Én világviszonylatban 11%-ról hallottam, és ez nem országfüggő. Az már más kérdés, hogy a világon vannak területek, ahol ennek a felvállalása egyenlő a halálos ítélettel. Attól még ott is ugyanúgy vannak melegek, csak nem vállalják fel.
2018. nov. 2. 19:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom 5-7 % körül, de biszexekkel és egyéb "nem-heterókkal" 10 % fölött lehet.
2018. nov. 2. 20:17
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
10% tuti van! Vagy talán még több is mint gondolnánk. Természetesen sokan még saját maguknak sem merik bevallani.
2018. nov. 2. 20:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A melegek aránya 7% korul lehet szerintem, tehat kb 15 emberbol egy.

A biszexualitas meg... Nagyon keplekeny dolog.

Pl a sokkal toleransabb Nagy-Britanniaban a fiatalok 54%-a nem gondolja magat teljesen heteronak.

Nyilván, ennek a nagy reszet csak minimalisan erdekli az azonos nem, de azert megis sok dolgot elmond ez, azt hiszem. Bar ez ugye ferfiakat es noket is szamol.

Szerintem azok aranya, akik erzelmileg es szexualisan is vonzodnak az azonos nemuekhez 12-13% lehet. En kb ide saccolnam, tehat mondjuk atlag 8 ferfibol egy.

2018. nov. 2. 20:56
 6/19 anonim ***** válasza:
13%

2-5% közötti lehet. Sok értelme nincs ujjszopósan becsülgetni, meg lehet nézni a modern statisztikai felméréseket a világ többi részéről, de akár csak Európából. Szinte mindenhol 5% alatt van az eredmény, néhány esetben jött csak ki nagyobb arány. Kétlem, hogy a dánok vagy a németek letagatták volna tömegesen és ezért a valósnál sokkal alacsonyabbak lennének az eredmények. Szerintem azért vannak néhol sokkal magasabb számok, mert ott azt nézték, hogy volt-e az embereknek valaha homoszexuális élményük. Attól pedig, hogy valaki egyszer 14 évesen kiverte egy barátjával még nem lesz meleg, de még biszex se feltétlen.

[link]

2018. nov. 2. 21:23
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Hát ha ezt az oldalt veszem alapul, akkor legalább 50%, figyelembe véve hogy mennyi melegekkel kapcsolatos kérdés van :))
2018. nov. 2. 21:52
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Azert, de.

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy Nyugaton mindenki elfogado es hogy ott minden sokkal-sokkal jobb.

Ez nem igaz.

Daniaban, Nemetorszagban is letezik diszkrimacio, nem-elfogadas esatobbi.

Jo-jo, mas kerdes, hogy Nemetorszagban mondjuk az emberek 65, Daniaban meg kb 80 szazaleka tamogatja mondjuk a melegjogokat es meg tobben elfogadoak, de a diszkriminacio ugyanugy el.

Ugyanugy Nyugaton is volt kiborulas az LMBTQ-szereplokon a filmekben mondjuk, vagy ugyanugy volt Parizsban pl szazezres tuntetes a meleghazassag ellen.

Csak mondjuk a tobbseg nem igy reagalt.

2018. nov. 2. 22:24
 9/19 anonim ***** válasza:
41%
Azért szerintem feltételezhetjük, hogy egy anonim felmérésre nem sokan hazudnak egy olyan országban, ahol mondjuk 70% támogatja a melegeket. De ha csak 70% vallotta be, akkor is 3 és 7% között vagyunk. Nem nagy különbség és nagyon jóindulatúak voltunk szerintem, ha azt mondjuk, hogy 30% eltitkolta a felmérést készítők között, hogy meleg.
2018. nov. 2. 23:02
 10/19 A kérdező kommentje:
#6-os nem tartom reálisnak amit írtál. :) ha 100 emberből szerinted 2, maximum 5 meleg van, hát az tuti nem igaz :D A wikipedia ilyen szempontból elavultan vizsgálja a kérdést. A 11% több szempontból reálisabb. Én pont, hogy nem kutatásokra lettem volna kíváncsi, hiszen ha 30-an vagyunk egy teremben én sem fogom bevallani hogy meleg vagyok, mert minek, nem érdekel az, hogy mi a kutatás eredménye. Ez a gondolkodás simán lehetett a kérdőívet kitöltők között is
2018. nov. 3. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!