Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a magyar férfiakat annyira, ha valaki meleg?
"Külföldön sokkal toleránsabbak az emberek."
Ez egy bazi nagy általánosítás. És ne gyere azzal, hogy nem így gondoltad.
2 sztori:
14-15 évesen édesanyámmal ott vagyok egy kínai boltban, ami elég hatalmas, kb mint egy iskolai tornaterem. Ő tök máshol van a bolton belül, én valami terméket nézegetek. Szűkek a sorok és elmegy mögöttem valaki, érzem a fogást a seggemen. Mondom oké, én is néha véletlenül hozzáérek máshoz ha szűk helyen kell elmenni. Aztán még ugyanez megtörtént kétszer pár percen belül mire észbe kaptam. Egy 30-as, átlagos arcú és magasságú, baseball-sapkás, kopasz csávó járkált mögöttem és mikor először ránéztem, folyamatosan szemezni akart velem mosolyogva. Nem tudtam mit mondani, csak görcsbe szorult a gyomrom és mentem anyához mondani, hogy menjünk innen mert nem találtam semmit
16-17 évesen állok a gimiben az ebédlő sorban, ami nem egyes sor volt, inkább olyan 3-4-en álltak egymás mellett, a fél folyosót elfoglalva nálunk mindig. Érzem hogy valaki keze a seggemhez ér. Oké, van ilyen, eléggé tolakszik mindenki mert rövid az idő enni. Újra a seggemhez érnek, de már ott fogdossák. Hátranézek, ott áll egy még nálam is magasabb és sokkal "vastagabb" srác vigyorogva. Utána mindent leszarva próbáltam előbbre tolakodni a sorban és elkerülni tőle, de mire összejött még párszor éreztem a kezét a seggemen. Utána emlékszem szégyelltem magam, egész nap a földet néztem és a barátaim azt kérdezgették mi van velem.
Amúgy pár évvel később a facebookja alapján tényleg megtudtam hogy meleg.
Na ha valami, hát ezek voltak molesztálások, amiket képzeljétek nem csak lányok szenvedhetnek el.
Hozzátenném, kamaszként eléggé félénk, visszafogott, csöndes srác voltam a mai énemhez képest, nem nagyon álltam ki magamért az élet más területein sem. Ma ugyanilyen helyzetben minimum lefújnám a mocsadékot gázspray-vel.
23/F
@PonDeymon12
A te ostobaságod viszont gyógyíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!