Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a magyar férfiakat annyira, ha valaki meleg?
"Szerintem egy olyan világban lenne jó élni, ahol jobban elfogadják és tisztelik egymást az emberek!"
Az emberiséget nem ilyen fából faragták (sajnos).
# 33
Ez nem igaz. Nyilván vannak külföldön is homofóbok. De nem utáltak egyáltalán a hátam mögött. Nagyon sok kedve és elfogadó ember van, aki igazából leszarja, hogy mit csinálok az ágyban. Nagyobb az életszínvonal, nincs idejük a gyűlölködésre. Míg a magyar mit csinál? Panaszkodik, gyűlölködik, irigykedik, utál mindenkit. Kisarkítva, de igaz.
#6-os
Mindenkinek megvannak a maga sérelmei, de mindenki csak a saját sérelmeit ismeri, mindenkinek csak a sajátja fáj. Nem vesszük a fáradságot, hogy elég közel menjünk a másikhoz, holott ez lenne az egyetlen esélyünk a megértésre.
#11-es
He? :D
Ez nem igaz allitas.
#17-es
Evolucios magyarazat is van mar.
#19-es
Miert ne Prideoljanak? Kinek artanak vele? :D
Felsz? :O
#27-es
Mi a nem termeszetes ket ember egymas irant erzett szerelmeben?
Egyebkent meg ja. A melegek kozott is van aberralt, aki fogdos de van a heterok kozott is. Akkor en meg legyek emiatt heterofob? :D
Egyébként nem igaz, hogy nem természetes. A fejlettebb állatoknál is előfordul pl az oroszlánnál, a papagájoknál, sirályoknál, sok majomfajtánál. Szóval ez nagyon mélyen gyökeredzik, az evolúció legelején kialakult már és nem megváltoztatható. Elhiszem, hogy ez egy heteronak nem tetszik és furcsa, de mi meg pont az ellentétét érezzük. Mi lenne, ha elfogadnánk egymást?
talán itélkezés miatt,
sok ember itélkezik a másik felett,sajnos
általában az emberek nem elfogadóak a másságal sőt semmivel sem
sok ember irigy,önző és gonosz,kegyetlen a másik emberrel szemben.
Az emberi magán élet magánügy,a háló az magánszféra
ha 2 embernek jó együtt akkor jó együtt,senkinek semmi köze nincsen hozzá
Szerintem is gy olyan világban lenne jó élni, ahol jobban elfogadják és tisztelik egymást az emberek!
A melegség, azaz homoszexualitás egy szexuális dolog. A szexualitás pedig a legrpivátabb magánügy. Innentől fogva számomra teljesen érdektelen, hogy valaki meleg, leszbi, vagy heteró, de vannak perverziói, vagy aszexuális stb stb.
Engem nem érdekel mások szexualitása, hacsak nem akarok tőle én is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!