Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kitágítani az ánuszt?
A barátommal dugnánk, de egyszerűen olyan szűk, hogy nem tudom betenni neki.
20F
Használjatok egy ehhez hasonló szettet és fokozatosan sok síkosítóval, szerintem menni fog, aminek mennie kell.
Van egy pár köztudott szabály ezzel kapcsolatban: ilyen a fokozatosság elve (lassan és sok türelemmel!), és a síkosító bőséges használata. Ezen felül van még két dolog, ami nekem sokat segít a tágulásban, mégsem hallom ezeket másoktól!
1, Sok előjáték, az ánusz felszínének simogatása, babrálása, esetleg nyalása.
2, Ráhangolódás. Másfajta hangulat és gondolatvilág kell a fütykösön keresztül megélt izgalomhoz és a végbél stimulációjának élvezetéhez. A passzív fél kell, hogy vágyjon rá, hogy megdugják. Ez nem feltétlenül jön magától. Tanulni kell. Igen, meg kell tanulni élvezni, azt, amikor behatolnak lyukadba, kitágul a bélfalad és egy "idegen" test lüktet a belsődben! Ebben úgy tudsz neki segíteni, ha pórázra fogod a saját vágyaidat, kéred és figyeled a visszajlzéseit, és hagyod, hogy a saját tempójában tanuljon, kísérletezzen. Teremts számára biztonságos légkört! A legrosszabb, amit tehetsz, hogy (érzelmi) nyomást helyezel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!