Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám ugy kitágítani szépen fokozatosan hogy 2-3 hét mulva egy farok ne fájjon/élvezzem?
Figyelt kérdés
kérlek értelmes válaszokat írjatok2016. máj. 3. 19:21
2/9 anonim válasza:
Ezt inkább vele kell majd megbeszélned, hogy ott és akkor finoman és óvatosan tágítson az adott személy, és legfőképp ne a péniszével hanem az ujjaival meg a nyelvével.
3/9 anonim válasza:
Én ugyanigy gondolkodtam 16 evesen mikor keszultem rá. Mivel akkor még a szuleimmel laktam vibratort nem vehettem mert anyu allandoan kutakodott a szobamban. Ezert a hajkefe henger alaku nyelét megmostam es azzal csinaltam. Mondjuk nem fajt mert kb 3 eve tampont is hasznaltam es már rég nem volt szűzhartyam. A pasi akivel voltam meg is jegyezte hogy nem vagyok már szuz :) pedig ő volt az elsö :)
4/9 anonim válasza:
Sehogy. Ne tedd tönkre ilyennel az első alkalmadat. Ne parázz, és a pasit csak lassan engedd befelé, a hosszú előjáték után.
5/9 anonim válasza:
ujjazd magad, de attól még a farok fájni fog, mert jóval vastagabb mint egy ujj, azt is szokni kell
6/9 anonim válasza:
Azt amúgy észrevettétek hogy ez homoszexuális kérdés? Nem lányról van szó, hanem fiúról.
7/9 anonim válasza:
én igen, de egyébként, egy lány miért ne írhatná le ide a tapasztalatát?
9/9 anonim válasza:
#6 Én megettem. Pedig figyelni szoktam. Legalábbis eddig azt hittem.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!