Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki szeretném próbálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretném próbálni a szájbaélvezést-spermanyelést. Elkaphatok tőle valamit?

Figyelt kérdés

A szopást már próbáltam.

Valószínűleg idegennel csinálnám.

25/F/bi

2018. okt. 22. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze egy csomó betegséget. Sima szopásnal is elkaphatsz. De ha még le is nyeled akkor még többet.
2018. okt. 22. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Ha nincs seb és/vagy nyálkahártya sérülésed, akkor semmit, ugyanis a gyomorba jutva a gyomorsavnak semmilyen fertőzés nem tud ellenállni.

Többek között ezért is tanácsolják, hogy hanyagoljuk az orális szex előtti szőrtelenítést, fogmosást, ugyanis azok okozhatnak felületi sérülést, melynek következtében bármilyen vírus, baktérium utat talál a fertőződéshez.

2018. okt. 22. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

"A szopást már próbáltam."

Hmmm! És hová élvezett a partnered? Szopásnál a sperma azért a legtöbbször a szájba jut. Valószínűsíthető, hogy jutott már sperma a szádba, csak nem a teljes adag. Nem lett tőle semmi bajod. Ha a teljes adag a szádba megy se lesz semmi bajod, ha nincs seb a szádban. Nyugodtan engedd, hogy a szádba élvezzen a partnered, neki is nagyobb élvezet lesz, hogy kényezteted.

2018. okt. 23. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
El! Én ezért járok tesztre és mutatom meg hogy semmi bajom. :)
2018. okt. 23. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem írók is mondják minden elkapható, de ha fogmosás helyett szájvizet használsz nagyon jól védheted magad.
2018. okt. 23. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig szajvizet használok előtte utána
2018. okt. 28. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Technikailag elkaphatsz, bár orális szex útján nehezebb fertőződni, mint anális közösüléssel. Amiket elkaphatsz: gonorrhea, chlamydia (ezek a közhiedelemmel ellentétben a torkodban is vígan elélnek, nem muszáj nekik a nemi szerveken lenniük), ha pedig van seb a szádban, akkor akár szifiliszt is, ami azért már egy rondább betegség.

A HIV-et direkt nem említem, mert azzal teoretikus értelemben megfertőződhet egy ember, ha a szájába élveznek és van egy nyílt seb a szájban, de az orvosi szakirodalomban alig van dokumentált esete annak, hogy valaki így fertőződött volna meg.

Ha rám hallgatsz, akkor annyit megtehetsz, hogy nem idegennel csinálod, hanem valakivel, akit ismersz és akiben bízol. Annak mindig van kockázata, ha az ember vadidegenekkel jár össze.

2018. okt. 29. 12:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!