Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 4 év alatt 50 szexpartnerem volt szégyellnem kellene magam? 23F
Azt hozzátenném, hogy ezek között nem volt kapcsolat, nem csaltam meg senkit, soha nem feküdtem le pénzért, vagy ''jutalomért''. Csak élvezetből, mert vágytam rá.
Ez tudom senkit nem érdekel, de több vizsgálat alapján nemi betegségtől is mentes maradtam. :)
Összességében csak arra vagyok kíváncsi, hogy a sok szexpartnerrel rendelkező emberekről mit gondolnak mások. Nincs szégyenérzetem, jó volt illetve nincs következménye, hiszen egészséges vagyok.
Nem ítéllek el ezért!
Az, hogy betegségtől is mentes maradtál azt feltételezi, hogy volt olyan is, akivel védekezés nélkül sexeltél. Ez kicsit kockázatos.
A lényeg, hogy le tudj állni majd akkor, ha egy fix partnert találsz magadnak.
Köszi a támogató kommenteket!
Illetve annak is örülök, hogy nem sikerült ,,rekordot'' döntenem, (mivel írta valaki, hogy másnak ennyi egy év alatt sikerült), még ha el is számoltam volna magam 200 szexpartnerem biztosan nem volt :)
A 4 év alatt 0 nőt tettem boldoggá, emiatt elnézsét kérjek akkor a társadalomtól? :D (remélhetőleg voltak bőven nők, akik boldoggá tették egymást ;))
Szerintem szégyenkezhet mindenki, aki kevesebbről tud beszámolni. Mert manapság már divat a sok partner, a futó kapcsolatok, a lista.
Nem vagyok már mai fiatal, így tudom, hogy a tartósabb kapcsolatok is tudnak jók lenni, igaz nem lehet utána húzni egy strigulát, hogy "ismét meg volt egy", kevesebb új élménnyel gyarapodik az ember, de egy biztos, azok a kapcsolatok tartalmasabbak és nem csak a szexről szólnak.
Mondom ezt én,aki 30 év alatt 8 partnerrel voltam hosszabb-rövidebb ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!