Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kedves aktívak komoly kérdés!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves aktívak komoly kérdés! Ez nagy gond?!

Figyelt kérdés
Tudnátok egyutt lenni olyan passzív fiúval hosszabb távon akinek betegség miatt (szívelégtelenség pl.) komoly merevedési zavarai vannak?

2018. okt. 20. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én fiú vagyok, de így belegondolva, nehéz kérdés. Attól függ, te hogy érzed. Jó így neked, vagy szükséged van a hiányzó dolgokra is? Az is lehet, hogy megoldható a probléma némi kísérletezgetéssel: életmóddal, tápkiegekkel, gyógyszerrel, stb. Biztos ez a gond és nem pszichés?
2018. okt. 20. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőhöz annyit, hogy utólag néztem a kategóriát és én hetero vagyok, de a véleményem ugyanez. Ez az aktív/passzív téma is most esett le. Na mindegy.
2018. okt. 20. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Hát figyelj. Ha élvezed a sexet és el tudsz menni (mármint miután sikerül ki küszöbőlni a nehézkes szakaszt) akkor nem láttom akadályát. Igazából mivel passzív vagy szerintem ez nem egyhatalmas magy probléma.

36/A/F

2018. okt. 20. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én passzívként mondok véleményt. Viszont szívbeteg vagyok. Én inkább attól tartok hogy nem fogom bírni a szexet.

Egyébként.

Hülyén hangozhat de szerintem inkább nekünk legyenek merevedési problémáim mint az aktívnak.

23/A/F

2018. okt. 20. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem, akkor igen. Ez nr tartson vissza az ismerkedéstől!
2018. okt. 21. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem ez a merevedési zavar határozza meg a szexuális életét
2018. okt. 23. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem full aktívként mind 1 hogy milyen a passzívom pénisze. Lényegtelen hogy kemény e vagy sem.
2018. okt. 24. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!