Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melegek, csókolóztatok vadul, szexeltetek stb. már erdőben? Pl kirándulás közben, st?
ha igen, akkor:
körülmények, pl kirándulás közben, stb ?
elvonultan?
milyen volt?
! milyen érzésetek volt?
milyen körülmények voltak? voltak ott mások is? ketten voltatok-e? stb - nagyon röviden?
lebukás, ha jön valaki?
egyéb élmény?
Szia!
Nekem volt ilyen élményem, de sajnos csak egyszer.
Randiztam egy sráccal, és egy közeli erdőbe mentünk sétálni. Jó volt egymás kezét fogni, közben csókolóztunk. Aztán elkapott minket a vágy. Először én szoptam le őt. Utána ő is nekiállt, de sajnos nem tudta befejezni, mert megzavartak minket. Ennek ellenére jó élmény volt. Bármikor ismételnék.
Nekem kétszer volt ilyen élményem de többet nem valószínű ,hogy lesz.Mondjuk mind a kettő fényes nappal volt.
Elsőre piknikezés közben volt be mentünk a fák közé egy eldugott helyre egy kis tisztásra ott leterítettük a pokrócot És ettünk majd csókolóztunk és szoptuk egymást majd el aludtunk. Nyolc kullancsot szettem ki a páromból bennem csak 3 volt:D
A második szintén kirándulás közben volt vagy inkább sétálás itt ahol lakunk van a közelben egy mező és azt ilyen ültettet erdő veszi körbe és ott fának neki támasztva dugtam meg hátúról a párom de féltem ,hogy meglátnak ezért ideges voltam és azon voltam ,hogy minél előbb elmenjek így nem volt olyan jó.
Nem volt helyünk, Mátészalka mellett s vasúti sínek környékén volt egy erdős rész, oda mentünk be. Volt minden, senki nem jött. Kövekre lehetett támaszkodni :D
Másik: több vagonos vonat, éjszakai járat, üres az egész, a vezető nem a vagonunknal volt, szintén volt minden, relative kényelmes volt, viszont amikor megallt a vonat azonnal gyors feloltozes amikor elindult tudtuk hogy kb még 8 perc van, mire jön a következő.. Sietni kellett. Nem volt rossz, de körülményes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!