Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti lánnyal vagy fiúval csókolóztatok először?
Fiúval.
Oviban az egyik sráccal kiszöktünk. Volt egy hely, ahol jól el lehetett bújni. Eredetileg legózni szöktünk ki, de aztán az lett a vége, hogy 'csókolóztunk' :DDD
Első csók: Egy nagyon szép lánnyal. Egy évvel járt alattam a suliban. Ahogy az előző is írta, totál üres volt az első csók, mint ha egy vázát csókoltam volna.
Második csók: a legjobb barátnőmmel. Állítólag neki nagyon durván bejött a dolog, iszonyatosan jól csókoltam (szerinte), de én nem éreztem semmit. Tök közömbös volt.
Harmadik csók: Fiúval. Még ma is beleremegek és érzem a bizsergést, ha csak rá gondolok. Villámcsapás, meg pillangók a gyomromban, meg minden volt. :) Na, ekkor már tudtam, hogy mi az, ami igazán tetszik nekem. :)
Az első lánnyal, de olyan semmitmondó volt. Aztán az első fiús az.... Awh... Mintha a fejem is a századik mennyországban járt volna.... Még most is bizsereg mindenem ha belegondolok.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!