Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki csak nem lehet meleg vagy mégis?
Hát ezt nem tudom bár érdekes, de szerintem megeshet, hogy mind meleg, amúgy is a legtöbb gyerek így már kinézetileg is sztem is sokkal tobb a meleg mint amikor még én voltam iskolás és nem is volt ennyi pózoló valami!
Ugyan sztem aki teljesen heteroszexuális annak ilyen nem hogy csak "jaj hát most csak kíváncsiság" érdekes nekem ilyen soha nem fordult volna meg csak egyáltalán a fejemben sem, csinálni, meg aztán végképp nem biztos behánynénk!
Az utcán is inkább tobb olyan férfit látok, látnánk szivesen, aki tényleg férfi és ne lehessen össze kavarni a nemekkel még csak véletlenül sem!
Amúgy a kérdésedre válaszolva csak annyit tudok mondani, hogy nem tudom, hogy ilyen hogyan történhetett meg, decén biztos behánynénk, még ha csak mondjuk pl részegen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!