Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem kezdettől meleg, az hogyan és mért lett mégis azzá?
Jó,tudom,hogy ez nem olyan,mint a vámpír harapás,de érdekel,hogy miért lesz egy hereto homová?
Sok elutasítás a csajoktól? Pénz? Média? Divat? Kényszer?
És őszintén,jobb a másik oldalon?
Mielőtt bárki is beírna valami hülyeséget, az első válaszadó már leírta a lényeget, ami igaz is. Még annyival egészíteném ki, hogy sokan azért csak serdülőkorban jönnek rá, mert akkor kezd igazán kifejlődni a másik ember iránti vonzalom. Ettől függetlenül már a kezdettől fogva azok lehettek. Így most utólag visszagondolva nekem is egy csomó jele volt már gyerekként is, mégis csak 13-14 évesen jöttem rá, hogy meleg vagyok.
Erről az "elutasítás a csajoktól" dologgal kapcsolatban meg azt szeretném megkérdezni, hogy te képes lennél a másik nemhez fordulni csak azért mert az egyikben csalódtál? Ez elég nagy hülyeség, még csak a feltételezés is. Ennyi erővel csak el kellene érni, hogy a melegek csalódjanak a férfiakban, és akkor egyből heteroszexuálisokká is válhatnának... Ez nem így működik. Aki mégis így tesz, az sosem volt teljesen heteroszexuális, az valószínűleg biszexuális volt mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!