Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A közös hoki miért ciki/tabu?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tixti kérdése:

A közös hoki miért ciki/tabu?

Figyelt kérdés

Két srác közösen veri egymás mellett vagy egymásnak, az miért gáz?

Együtt minden jobb nem?

2018. okt. 14. 19:53
1 2
 1/16 mantis religiosa ***** válasza:
45%
Az azért NAGYON nem mindegy, hogy egymás mellett, vagy egymásnak. Döntsd el, melyikre akarsz választ!
2018. okt. 14. 19:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó én értem ezt is, de azt is értsd meg, hogy egy full hetero srác nem hokit akar egy másik sráccal, hanem min. hokit egy csajjal, de inkább egy jó kis szexet.
2018. okt. 14. 19:58
 3/16 anonim ***** válasza:
14%
Akik erről nem olvastak szexológiai könyvekben,azok buzának tartanak .
2018. okt. 14. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem, nem jobb minden együtt. A párjuk sokaknak belefér, de persze felőlem te csinálhatsz egy másik sráccal, amit akartok, amíg nem árt másoknak meg ilyenek (felőlem illegális is lehet, ha nem bánt mást, nem teszitek tönkre más tulajdonát ésatöbbi). Szexnél nehezebben értelmezhetők a tabuk, mivel az privát dolog, másnak nem kell tudnia róla, csak a résztvevőknek.
2018. okt. 14. 20:01
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Se nem ciki se nem tabu. De hogy egymás mellett vagy egymásnak a nagyon nem mindegy...

A ciki az ha tagadni akarod magad előtt hogy bi vagy homo vagy. Ha ezt beismered magadnad és elfogadod akkor semmi gond vele.

2018. okt. 15. 01:13
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem ciki, csak akkor előfordulhat h szopás lesz a vége, mint mikor mi vertük haverommal
2018. okt. 15. 02:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom, hog nagyon jó dolog, de sajnos eddig nem nagyon volt ilyenben részem. Szívesen csinálnám.

22/F

2018. okt. 15. 07:54
 8/16 anonim ***** válasza:
24%

Nem ciki/tabu.

Világszerte több millióan járnak jégkorong meccsekre, ahol közösen verik egymást emberek.

2018. okt. 15. 08:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem ciki és sztem abban sincs probléma ha egy hetero kiváncsi a máséra. A hetero szakaszban is megnézegettem másoknak (korosztályom) nadrágon keresztül, próbáltam elképzelni milyen amikor áll.

Most a bi korszakban meg nyilván érdekes téma ez is, de ha hetero valaki sztem akkor sincs baj ezzel.

Egyébként nagyon jó lenne most egy olyan szexhaver akivel akár napi szinten csaphatnánk közösen :) 30f/bi

2018. okt. 15. 09:52
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem ciki szerintem, sőt nagyon sokan sokan csinálják, haverok és heterók is. Csak egyesek mindig túloznak. 20f
2018. okt. 15. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!