Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémpisilt a párom. Ilyenkor mi van?
Szeretkeztünk a párommal(25), mint általában és miután elmentünk mindketten ő még kicsit bennem maradt, mintha csak pihenne. Egyszercsak érzem, hogy pisil belém az állatja. Mondom neki, hogy azonnal húzza ki, de nem, belémeresztett mindent, közben meg röhögött. Kb. 9 éve vagyunk együtt, már próbáltuk a pisiszexet, de nem ilyen belémhugyozós formában. Miért csinálhatta ezt? 27/f
Lehetőleg normális válaszokat kérek. Ilyenek hogy ez kamu, meg álló pénisszel nem lehet pisilni ne pazarolják az idejüket.
Üdv!
Köszönöm az eddigi válaszokat. A kamut kiáltók tudják hova menjenek...Pár kérdésre ömlesztetten szeretnék válaszolni. Igen, 9 éve vagyunk együtt, mert ilen is van, nem mindenki b/szik összevissza 3 naponta mással. Nem tudok itt lenni egész nap, mivel valakinek dolgozni is kell, és beszéltem a párommal is, de nem mondott semmit, csak annyit, hogy ki akarta próbálni. Valaki írta, miért nem csúsztam le róla. Nos én 170/50 vagyok, pasim meg 180/80 izmos... talán azért.
Kifog jönni vagy már mi is jött,nem para.
De a pasitól megknéne szabadulni.
Ebben a történetben nem az a legnagyobb gáz, hogy a párod belepisilt a fenekedbe, hanem az, hogy annak ellenére, hogy 9 éve együtt vagytok, ezt nem tudtátok előtte megbeszélni. Ez főleg a párod részéről gáz, mert nem merte, vagy akarta veled megbeszélni, hogy ilyen terve van. Ezt még utólag sem késő megbeszélni, bár a beléd pisilés tényén nem változtat, hogy a későbbiekben ilyen ne történhessen meg.
Azért meg ne aggódj, hogy valami fertőzést kaptál. Anno, jó pár évvel ezelőtt eü-ben dolgozó ismerősöm mondta, hogy ha valahol, mindentől messze megsérülsz, és semmi más lehetőség nincs, akkor a vizeleteddel tudod fertőtleníteni a sebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!