Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Belémpisilt a párom. Ilyenkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belémpisilt a párom. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Szeretkeztünk a párommal(25), mint általában és miután elmentünk mindketten ő még kicsit bennem maradt, mintha csak pihenne. Egyszercsak érzem, hogy pisil belém az állatja. Mondom neki, hogy azonnal húzza ki, de nem, belémeresztett mindent, közben meg röhögött. Kb. 9 éve vagyunk együtt, már próbáltuk a pisiszexet, de nem ilyen belémhugyozós formában. Miért csinálhatta ezt? 27/f

Lehetőleg normális válaszokat kérek. Ilyenek hogy ez kamu, meg álló pénisszel nem lehet pisilni ne pazarolják az idejüket.

2018. szept. 27. 07:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
"Nincs ebben semmi ciki, ha téged kérdező ez zavar, akkor mondd meg neki, hogy soha többet nem akarod ezt átélni." Szeretetről, meg elfogadásról papolsz, de nem esik le, hogy amit a kérdezővel tettek, ugyanaz a kategória mint a nemi erőszak? A másik a nyilvánvaló tiltakozás ellen rákényszerített valamit a szexben. Az ilyen féreg nagyon gyorsan kívül találná magát a küszöbömön...
2018. szept. 28. 07:56
 22/31 anonim ***** válasza:
70%
20#-al egyet értek. Meg azzal is, hogy kamu. Miért csinálta ezt, kérdezi. Komolyan, a "párját" leszámítva senki nem tudja megmondani. "9 éve együtt vannak" de nem vele beszéli meg ezt. Meg valamiért én azt gondolom, hogy ha lenne valóság a kérdésben, akkor a kérdező itt lógna és azonnal válaszolgatna minden hozzászólásra, mert komolyan érdekelnék a válaszok. Vagy nem is érintette meg annyira a lelkét, csak gondolta belecsap egy kicsit a szarba ami amúgy is az ehhez tartozó főkategóriában folyik.
2018. szept. 28. 09:00
 23/31 A kérdező kommentje:

Üdv!

Köszönöm az eddigi válaszokat. A kamut kiáltók tudják hova menjenek...Pár kérdésre ömlesztetten szeretnék válaszolni. Igen, 9 éve vagyunk együtt, mert ilen is van, nem mindenki b/szik összevissza 3 naponta mással. Nem tudok itt lenni egész nap, mivel valakinek dolgozni is kell, és beszéltem a párommal is, de nem mondott semmit, csak annyit, hogy ki akarta próbálni. Valaki írta, miért nem csúsztam le róla. Nos én 170/50 vagyok, pasim meg 180/80 izmos... talán azért.

2018. szept. 28. 16:56
 24/31 anonim ***** válasza:
56%
...és alacsony a kerítés.
2018. szept. 28. 19:44
 25/31 anonim ***** válasza:
12%
@24 Azért alcsony mert nem baxik összevissza mindenkivel? 😂
2018. szept. 28. 19:54
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Kifog jönni vagy már mi is jött,nem para.

De a pasitól megknéne szabadulni.

2018. szept. 30. 15:11
 27/31 anonim válasza:
45%
Ilyrnkor erzem gaznak, hogy meleg vagyok..undorito, mar maga az hogy lehugyozzatok a masikat sem ertrm, hogy mire jo. De ez, bazzd meg. Elismeresem, az ilyenek alapjan hataroznak meg minket
2018. szept. 30. 17:14
 28/31 anonim ***** válasza:
86%

Ebben a történetben nem az a legnagyobb gáz, hogy a párod belepisilt a fenekedbe, hanem az, hogy annak ellenére, hogy 9 éve együtt vagytok, ezt nem tudtátok előtte megbeszélni. Ez főleg a párod részéről gáz, mert nem merte, vagy akarta veled megbeszélni, hogy ilyen terve van. Ezt még utólag sem késő megbeszélni, bár a beléd pisilés tényén nem változtat, hogy a későbbiekben ilyen ne történhessen meg.

Azért meg ne aggódj, hogy valami fertőzést kaptál. Anno, jó pár évvel ezelőtt eü-ben dolgozó ismerősöm mondta, hogy ha valahol, mindentől messze megsérülsz, és semmi más lehetőség nincs, akkor a vizeleteddel tudod fertőtleníteni a sebet.

2018. szept. 30. 19:52
 29/31 anonim ***** válasza:
93%
Ebben benne van az is,hogy mást is csinálnifog veled annak ellenére,hogy te azt nem akarod.
2018. szept. 30. 22:47
 30/31 anonim ***** válasza:
43%
Kiszartad a hugyát?
2018. okt. 1. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!