Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémpisilt a párom. Ilyenkor mi van?
Szeretkeztünk a párommal(25), mint általában és miután elmentünk mindketten ő még kicsit bennem maradt, mintha csak pihenne. Egyszercsak érzem, hogy pisil belém az állatja. Mondom neki, hogy azonnal húzza ki, de nem, belémeresztett mindent, közben meg röhögött. Kb. 9 éve vagyunk együtt, már próbáltuk a pisiszexet, de nem ilyen belémhugyozós formában. Miért csinálhatta ezt? 27/f
Lehetőleg normális válaszokat kérek. Ilyenek hogy ez kamu, meg álló pénisszel nem lehet pisilni ne pazarolják az idejüket.
Istenem, adj eszet az embereknek.
Ez komolyan nem vicc?
Menjél el orvoshoz, de minimum csinaljál egy beöntést, vagy hát én nem is tudom.
Eszem megáll, komolyan.
Hát az attól függ hogy hova. Ha anál vagy orál volt, akkor nem akkora gond, de ha normál szex után hüvelybe, akkor nagyon csúnya fertőzést lehet kapni. Remélem azonnal kiöblítetted, amennyire csak tudtad.
Szerintem azonnal rakd ki a pasi szűrét, te pedig menj el orvoshoz, hogy nincs-e valami bajod.
Aki ennyire elmeroggyant, azt kasztrálni kellene. De vele járni semmiképp sem.
Amúgy meg nem árt ha tudod, hogy ha te bármiért is szólsz szex közben, hogy ezt nem, de a másik fél továbbra is csinálja, akkor az szexuális erőszak, amiért börtön jár!
És ha valami bajod lesz esetleg tőle, vagy emiatt nem lesz gyereked, akkor remélem kártérítésért is beperled.
Homoszexualitás témakör, szóval gondolni lehet, hova ment a cucc.
Az meg ürítésre van kitalálva, szóval azzal asok gond nincs.
Hát,... nálam itt érne véget az a 9 év.
Nem tudom, hogy technikailag tényleg megoldható-e ez a manőver, van bennem némi kétkedés. De ha meg is történhet ilyen, azért erősen elgondolkodnék, hogy mi lehet a párom fejében, mert itt valami nagyon nem oké.
És még közben röhögött is...
És van még egy kérdésem:
Miért nem csúsztál le róla TE??? Rászólsz, hogy vegye ki belőled, ő ezt nem teszi meg, te meg belenyugszol, hogy akkor jól van, ereszd belém röhögve? TE is ugyanúgy le tudtál volna csúszni róla, nem csak ő kijönni belőled.
Szóval ez nekem kissé hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!