Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémpisilt a párom. Ilyenkor mi van?
Szeretkeztünk a párommal(25), mint általában és miután elmentünk mindketten ő még kicsit bennem maradt, mintha csak pihenne. Egyszercsak érzem, hogy pisil belém az állatja. Mondom neki, hogy azonnal húzza ki, de nem, belémeresztett mindent, közben meg röhögött. Kb. 9 éve vagyunk együtt, már próbáltuk a pisiszexet, de nem ilyen belémhugyozós formában. Miért csinálhatta ezt? 27/f
Lehetőleg normális válaszokat kérek. Ilyenek hogy ez kamu, meg álló pénisszel nem lehet pisilni ne pazarolják az idejüket.
Szerintem ebben semmi durva nincs. Oke, kicsit extrem, mert perverz. Nyilvan a pasit izgatja a pisiszex. Amugy meg semmivel nem undibb, mint gumi nelkul analszexelni.
Szoval nem ertem a felhaborodast, sem a kerdes kiirojat, mar ha nem kamu. En kb fejbecsapnam a pasit egy parnaval es elintezem a wcben a tovabbiakat. :D 25f
A vizelet egy steril folyadék, egészséges ember szervezetében nincsenek baktériumok, nyugodtan meg is lehet inni.
Ez csak egészséges ember vizeletére vonatkozik!
"egészséges ember szervezetében nincsenek baktériumok"
Az az ember nem lehet egészséges, akinek a szervezetében nincsenek baktériumok.
Nekem azt mondta, hogy egy olyan buzgár szerű szökőkutat akart kreálni! Kitoltad magadból a brunyát, és kész! De ha csak azért tetted fel hogy ismerkedj, akkor megértelek!
Mi a franc bajod lehetne egy maroknyi brunyától?
1. Lehet álló farokkal pisilni, simán, ha bent van, akkor nem szabad mozogni és akkor megy.
2. Nincs ebben semmi ciki, ha téged kérdező ez zavar, akkor mondd meg neki, hogy soha többet nem akarod ezt átélni.
3. Sztem azért neked sem volt ennyire közömbös a dolog, csak hirtelen jött és negatívan meglepett.
4. Simán lehet ezzel is élvezkedve játszani.
5. Biológiailag semmi gond nem lehet belőle, hiszen össze vagytok szokva bakteriálisan is (9 éve).
Nekem volt már 3 olyan bnőm, aki kérte hogy pisiljek beléjük. Brutál élmény, higgyétek el :-), mindkettőnek.
Aki nem próbálta, és fúújjoz, kívánom, hogy legyen egyszer olyan bnője, akinek mindenét elfogadja és oda vissza. (érzelem-szeretet-befogadás-elfogadás mindenestől, ez a nyitja az egésznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!