Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő alatt élveztek el orál közben?
Figyelt kérdés
Légyszi kort is írjatok, illetve az is érdekel mennyi jön élvezéskor nektek. Nekem sajna nagyon sokára sikerül elélveznem és nem jön sok. Csak fel akarom mérni, hogy mennyire lógok ki a sorból.:)2018. szept. 17. 10:49
11/11 anonim válasza:
Én a térdelős oldalon vagyok, de ez nagyon változó, általában sok szokott jönni első alkalommal, második menetre már kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!