Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő alatt élveztek el orál közben?
Igy van ez csupan attol fugg hogy csinaljak
Ha nagyon jo par perc alatt is ha nagyon nem akkor fel ora utan azert beszoktam segiteni kezzel hogy ne szenvedjen mar
Nabakker, más meg örülne, ha sokáig bírná.
Én régen gyorstüzelő voltam, 20 mp alatt elélveztem úgy, hogy a csaj éppen csak finoman nyalogatta. Én cikinek éreztem, a csajnak kimondottam tetszett. Aztán odáig fejlődtem, hogy hardcore szopással is bírom 8-10 percig.
A sperma mennyisége attól függ, hogy milyen rég élveztem utoljára, illetve hogy meddig tart az aktus. Ha csak 5 percig (olyat is tudok), akkor mindig kevés jön, ha minimum fél órát tart, akkor meg erőteljesen jön, nagy mennyiség.
22F
Szerintem ez attól is függ, hogy ki milyen fajta. Én pl nem tudok elélvezni kizárólag csak oráltól, a párommal előjátékként használjuk csak inkább, mert ő is ilyen.
De hetero spanjaim között is különbözőek vannak. Van olyan, aki jobban szereti a “normál” szexnél az orált és hamar elmegy, valaki nagyon lassan megy csak el, más pedig szintén nem tud elmenni tőle.
Szerintem ez nem a partnertől függ és nem attól, hogy hogyan csinálja. Sok különböző ember van és mindenki mást preferál az ágyban. Ez szerintem olyan, mint az erogénzónák: valakinek gyakorlatilag az egész teste az, másnak egy-két pont van, megint másnak pedig nincsen.
Partnertől függ ez, hogy csinálja.
Spriccelve élvezek, általában két nagy és egy kisebb adag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!