Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, számotokra milyen egy álom srác?
Legyen kicsit magasabb mint én (173 cm vagyok, talán nem nehéz felülmúlni 😀), legyen igényes, figyeljen a testére (itt nem arra gondolok, hogy legyen kigyúrt és járjon mindennap edzeni, csak egyszerűen figyeljen magára kicsit) és az öltözködésben se legyen egy tróger. Szem, haj számomra mindegy, de álljon persze jól neki, talán ha elképzelek egy srácot, akkor neki sötét, inkább rövidebb haja van.
Belsőleg legyen megbízható, megértő, motiváljon engem is, és én is őt, működjünk társként, egészítsük ki egymást. Szeressen ősszebújni alkalmanként csak úgy szex nélkül, mondjuk egy film közben. Egyébként se a szex legyen a mindene, ez is az élet és a kapcsolat része, de egészítsük ki egymást az élet valamennyi területén. Persze legyen humoros is, de lehessen vele komoly témákról is beszélni, ha arról van szó.
Egyelőre sajnos úgy tűnik ez az ember nem létezik 😀
21/F
Külső: vékony testalkatú, nem túl magas, helyes/kisfiús arcú, rövid v félhosszú hajú, megjelenésére igényes
Belső: aranyos-bújós, megértő, humoros, intelligens
Remélem létezik ilyen srác :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!