Lehet ennek az álomnak bármi jelentése?
Figyelt kérdés
Nem tudom,én igazából nem is nagyon hiszek az ilyesmiben,de ez az álom valamiért nagyon bökdösi az oldalamat.És az oldam már kezd fájni.Szóval gondoltam felteszem itt a kérdésemet,hátha valaki tud rá választ adni.Az álom egy srácra öszpontosít..mondjuk igazából nem is,csak ő is ott van..mindegy.Ez a srác már több álmomban is szerepelt,ugyanolyan módon.Ugyanaz a neve van mindig,mint a kutyámnak.Nem,nincs kutyám,és nem,a srácot nem ismerem,nem hiszem,hogy létező személy.De ami a legjobban meglepett az az,hogy emlékszik,hogy más álmokban is találkoztunk és hogy akkor is ugyanaz volt a neve,mint a kutyámnak.A kutyám és a srác neve minden alkalommal más,ezt ő is tudja,de egyáltalán nem úgy tűnt,,hogy zavarná.Szerintetek van valami értelme?2018. máj. 1. 11:33
1/3 anonim válasza:
ő egy entitás, aki résztvesz az életedben.
Valószínáleg a lelkivezetőd jelenik meg neked így.
a kutya meg férfiassági, fegyelmi és hűségi szimbólum.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem jelent semmit. Az álmokat egyébként sem ezoterikusan, hanem pszichológiai szempontból kell megfejteni.
3/3 anonim válasza:
"De ami a legjobban meglepett, az az, hogy emlékszik, hogy más álmokban is találkoztunk..." Csak szólok, hogy nem ő emlékszik, hanem te. Hiszen azok az álmok is a te elméd "termékei".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!